Har du god bransjeinnsikt og et ønske om å videreutvikle deg innen rekruttering?

Har du god bransjeinnsikt og et ønske om å videreutvikle deg innen rekruttering?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Research Analyst
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Norges største rekrutteringsselskap Capus vokser videre. Vi ser etter deg som jobber eller har jobbet innen rekruttering, og som nå ønsker å utvikle deg videre og fordype deg i rekrutteringsfaget som vår nye Research Analyst. 
 
I Capus får du jobbe med rekruttering for høyprofilerte kunder i privat og offentlig sektor, men også med mindre scale-up selskaper. De siste årene har vi vokst spesielt i samfunnskritiske og samfunnsnyttige virksomheter. Dette veksteventyret ønsker vi å fortsette! Blir du med?  

Som Research Analyst i Capus vil du være med å bidra til vellykkede rekrutteringsprosesser for våre kunder. Du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at teamet når sine mål.  

Arbeidsoppgaver:  
Arbeidsoppgaver vil i hovedsak innebære å spore opp og kontakte kandidater som kan være aktuelle for våre kunder å ansette. Det vil innebære å holde seg oppdatert på mange bransjer, drive miljøkartlegging og sikre at vi kontakter så aktuelle kandidater som mulig. 

I tillegg vil du jobbe med utarbeidelse av stillingsannonser, søk etter kandidater, kontinuerlig bransje- og miljøkartlegging, kontaktarbeid mot aktuelle kandidater, søknadshåndtering og -screening av kandidater, utarbeide kandidatrapporter og gjøre referansekontroller. Vi kan garantere at du vil få jobbe med mange ulike arbeidsgivere, både i offentlig og privat sektor, og kundekontakt vil være en del av ditt daglige arbeid.  

Vi ser etter deg med:  

  • Interesse for teknologi, og nysgjerrighet på næringslivet 

  • Erfaring fra rekrutteringsbransjen, spesielt innen research og analyse 

  • Gjerne høyere utdanning, men relevant og oppdatert erfaring kan kompensere for manglende fullført utdanning 

  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig 

  • Selvgående, strukturert, nysgjerrig, uredd, en som liker å være en del av et team. 

Åpen, trygg og varig 

Kan du identifisere deg med dette? Så bra! Akkurat som vi setter fag- og bransjeinnsikt over salg, setter vi våre verdier høyere enn spesifikke personegenskaper. I Capus setter vi fokus på langsiktige relasjoner, og dette sikrer vi gjennom etterlevelse av våre verdier.  Dette er måten vi ønsker å jobbe på og slik vi ønsker å møte deg, våre kunder og våre kandidater hver eneste dag. 

Hva vi kan tilby:

I Capus får du være med å videreutvikle Norges største rekrutteringsselskap, sammen med erfarne og drevne kollegaer. Vi har en ressurssterk og profesjonell avdeling for anbud, og en egen markedsføringsavdeling. I Capus verdsettes fagkompetanse, noe vi sørger for å opprettholde gjennom vår interne opplæringsplatform, Capus Academy.  Her i Capus har vi et sosialt og hyggelig miljø, med et vell av aktiviteter og sosiale sammenkomster, samt egen løpegruppe og rabatt på SATS-medlemsskap. Vi holder til i nye, freshe lokaler i Pilestredet i Oslo sentrum.  

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse