Bidra til nye suksesser som avdelingsleder Drift hos Nedre Romerike vann- og avløpsselskap

Bidra til nye suksesser som avdelingsleder Drift hos Nedre Romerike vann- og avløpsselskap
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder Drift
Arbeidsgiver:
Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA)
Sted:
STRØMMEN
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Driftsavdelingen er hjertet i Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS, med en struktur som omfatter ressursforvaltning, drikkevannsproduksjon og -distribusjon, avløpshåndtering samt elektro-/automasjon. Vårt dynamiske team teller nær 60 dedikerte ansatte, hvorav avdelingslederen har direkte personalansvar for 10 medarbeidere.

I rollen som Avdelingsleder Drift vil du være ansvarlig for å lede og strukturere driftsavdelingen med fokus på prosessanlegg og transportsystemer, sikre effektiv produksjon, legge til rette for trivsel og ivareta trygghet for våre ansatte. Driftens mål og strategier skal være i samsvar med NRVA's verdier og retningslinjer.

Som avdelingsleder Drift skal du, sammen med administrerende direktør, utforme mål og strategier for avdelingen, og følge opp disse gjennom budsjettutvikling og ledelse. Du vil også ha et nært samarbeid med andre avdelingsledere og administrasjonen for å sikre en helhetlig drift av virksomheten. I tillegg omfatter stillingen involvering i utviklings- og utbyggingsprosjekter som er essensielle for virksomhetens fremgang.

En kontinuerlig satsing på utvikling av ansatte i avdelingen er nødvendig for å sikre optimal drift og prestasjoner i avdelingen. Dette innebærer også å bygge og opprettholde et positivt samarbeidsmiljø internt i avdelingen samt mot andre avdelinger. Det er viktig å skape en samarbeidskultur basert på NRVAs verdigrunnlag, og en effektiv delegering av oppgaver til passende nivåer er en del av dette arbeidet. Gjennom disse ansvarsområdene blir avdelingens rolle sentral i å drive organisasjonen fremover med suksess.
Stillingen rapporterer direkte til administrerende direktør og er en viktig del av selskapets ledergruppe.

Kvalifikasjoner:
  • Relevant teknisk utdanning på mastergradsnivå, fortrinnsvis innen vann- og avløpsrelaterte fag
    • Lang og relevant erfaring kan i spesielle tilfeller kompensere for deler av utdanningskravet
  • Praktisk erfaring med drift av vannbehandlings- og avløpsrenseanlegg, eller andre lignende prosessanlegg
  • Relevant erfaring fra sikkerhets- og beredskapsarbeid
  • Relevant ledererfaring fra drift og prosessmiljø er en forutsetning

Vi ser etter en person som er analytisk, strukturert og fokusert på kvalitet. Du bør også ha en god evne til å forstå kompleksitet og se sammenhenger, samtidig som du er i stand til å arbeide selvstendig. Videre er det viktig at du trives med å jobbe i tverrfaglige team og kommuniserer godt både muntlig og skriftlig. Det er verdt å merke seg at arbeidsspråket i selskapet er norsk.

En sentral egenskap vil være evnen til å utvikle medarbeidere og kunne delegere oppgaver med et helhetlig perspektiv i tankene. Den ideelle kandidaten bør også være en trygg leder, spesielt i situasjoner som innebærer krevende faglige utfordringer innen vannforsyning og avløpsrensing.
Videre vil det være positivt om vedkommende aktivt fremmer selskapets verdier, samtidig som de opprettholder et godt humør og viser utholdenhet i utfordrende situasjoner. Dette er egenskaper som vil være avgjørende for å trives og lykkes i rollen.

Hos oss kan du forvente varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i en miljøbevisst virksomhet med blikket rettet mot fremtiden. I NRVA vektlegger vi et positivt arbeidsmiljø og tilbyr gode muligheter for faglig utvikling. Du vil delta aktivt i spennende prosjekter og være en nøkkelaktør i selskapets beslutningsprosesser.

Vi tilbyr også:
  • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Ordnet arbeidsmiljø og konkurransedyktig lønn
  • Sentral beliggenhet på Strømmen

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110, eller Jan Rune Dimmen på telefon 994 09 622

Søknadsfrist: 7. september

Om arbeidsgiveren

Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA) leverer vann- og avløpstjenester til store deler av Nedre Romerike og har ansvar for å levere drikkevann av høy kvalitet til eierkommunene, og ta imot avløp, rense og levere det tilbake til naturen. Selskapet har en samlet omsetning på ca. 330 MNOK og rundt 120 ansatte. Les mer om oss her: http://www.nrva.no/

Sikker vannforsyning og god rensing av avløpsvannet er en avgjørende viktig forutsetning for moderne samfunnsutvikling. Samtidig har vi et ansvar for at utviklingen skjer på en bærekraftig måte, både miljømessig, økonomisk og sosialt. NRVA har som en del av sin strategi at vi skal være klimanøytrale innen 2030.

Våre konsulenter

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Erling Lampe

Partner