Vil du pensjonere gårsdagens teknologi? Gjensidige Pensjonsforsikring søker dyktig og fremoverlent fullstackutvikler!

Vil du pensjonere gårsdagens teknologi? Gjensidige Pensjonsforsikring søker dyktig og fremoverlent fullstackutvikler!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior fullstackutvikler
Arbeidsgiver:
Gjensidige Pensjonsforsikring AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver
Vi er i dag en gjeng på rundt 20 fullstackere som inngår i avdelingen "Tjenesteplattform og systemer". Vår jobb er å utvikle, vedlikeholde og forbedre våre skybaserte applikasjoner som utgjør fundamentet for selskapets drift. Vi vokser stadig og søker nye kloke hoder med på laget! Er du allerede en erfaren fullstack-utvikler på utkikk etter nye utfordringer, eller har du to-tre års erfaring og ønsker neste steg i karrieren? Vi tar gjerne en prat med deg!

Din hverdag hos oss:
Som utvikler hos oss vil du inngå i et av våre kryssfunksjonelle team, der du i stor grad kan være med å påvirke hva du vil fokusere på, og i hvilken retning du ønsker å spesialisere deg. Vi jobber daglig med en moderne tech-stack og vi er alltid interessert i å prøve ny teknologi. Hos oss vil du typisk få bryne deg på blant annet følgende oppgaver og ansvar:
  • Bidra med din kompetanse til å utvikle og forbedre nye og eksisterende løsninger
  • Delta i varierende prosjekter og jobbe med kontinuerlig forbedring
  • Du vil få muligheten til å jobbe med alt fra planlegging og design av løsninger til implementering og feilsøking
  • Holde deg faglig oppdatert på ny teknologi
  • Være en god representant for Gjensidig Pensjonsforsikring, kartlegge løsningsbehov og være en rådgivende ressurs

Hvem er du?
Vi tror du er en lagspiller som trives med å jobbe i et kryssfunksjonelt team, og som samtidig kan trives med å jobbe selvstendig innenfor ditt fagfelt. Videre har du:
  • Høyere IT-relatert utdanning er ønskelig, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for kravet
  • Erfaring med utvikling både på frontend og backend. Hos oss bruker vi hovedsakelig React på frontend og Kotlin på backend
  • Erfaring med systemarkitektur, designmønstre og utviklingsprinsipper
  • Gode ferdigheter i norsk og engelsk


Hva kan vi tilby deg?
Vi er en arbeidsgiver som legger til rette for både personlig og faglig utvikling. Vi oppfordrer deg til å bygge din karriere ved å jobbe på tvers av organisasjonen, slik at du kan utforske ulike områder. Vi har et omfattende utviklings- og fagmiljø hvor kunnskap deles og læring oppmuntres aktivt. Videre har vi blant annet følgende goder:
  • Flott kontor sentralt i Oslo
  • En moderne techstack
  • Engasjerte og dedikerte kollegaer som trives sammen
  • Fleksibel løsning med hensyn til hjemmekontor
  • Eget treningsstudio og treningshall, bedriftsidrettslag i ulike idretter, kulturelle arrangementer og andre sosiale grupper
  • Fremragende pensjonsordning, omfattende forsikringsdekning som inkluderer behandlingsforsikring, ansattrabatter, tilgang til selskapshytter både i inn- og utland, aksjespareordning, sommerarbeidstid og en fleksibel arbeidstidsordning som fremmer en sunn balanse mellom arbeid og fritid
Det er viktig for oss at du kan utføre jobben din på best mulig måte. Hvis du har behov for tilrettelegging på arbeidsplassen, er vi forpliktet til å gå langt for å imøtekomme dine behov og sikre at du trives og presterer på ditt beste.

Søknadsfrist: 18.09
Vi vurderer søknader fortløpende. Hvis du har spørsmål om stillingen, vennligst kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622) eller Jan Rune Dimmen (994 09 622).
 

Om arbeidsgiveren

I over 200 år har Gjensidige beskyttet liv, helse og verdier. En av nøkkelsuksessene våre i løpet av denne lange perioden er vår evne til å stadig tilpasse oss endringer i forsikringsbransjen og samfunnet generelt. Ved å bli med oss blir du en del av et stort fellesskap som arbeider for en tryggere samfunn for alle. Du kan være stolt av de konkrete skrittene vi tar for å forbedre verden rundt oss. Vår styrke ligger i enhet, og dine bidrag er uvurderlige. Hos Gjensidige er alle like viktige, og mangfoldet vårt beriker både trivsel og kundeopplevelser.

Våre konsulenter

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver