Er du Entur sin nye leder kundesenter?

Er du Entur sin nye leder kundesenter?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder kundesenter
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
Lillehammer
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse
Entur er en ledende aktør innen kollektivsektoren, og søker nå en dedikert og motivert leder til å ta ledelsen for vårt kundesenter. Vårt mål er å tilby enestående kundeservice og skape en sømløs reiseopplevelse for våre kunder. Vi trenger en engasjert leder som kan drive utviklingen av våre kundeservicestrategier, og samtidig sikre en smidig og effektiv drift av kundesenteret på Lillehammer.

Vi søker en kandidat med betydelig erfaring innen kundesenterledelse og produksjonsstrukturer, samt kompetanse innen logistikk, økonomistyring og ledelse. Den ideelle kandidaten vil kunne analysere data for å drive utvikling og identifisere potensielle forbedringer. Vi søker nå en dedikert person som tar ansvar for implementering av systemer og prosesser, men som også vil fortsette utviklingsarbeidet med å optimere og styrke vår virksomhet på en og god måte. Du må forvente en viss grad av reiseaktivitet. Det er krav om gode norskferdigheter, både muntlig og skriftlig.

Ansvarsområder:
Som leder vil du ha personalansvar for fem dedikerte ledere, hver med sine egne team bestående av 10-15 medlemmer. Du vil også ha tilsyn med to rådgivere. Din primære oppgave vil være å lede Kundeservice sitt kundesenter med vekt på kostnadseffektiv drift og optimalisering av førstelinjetjenester.

Vi tilbyr:
  • Spennende oppgaver og muligheten til å styrke Enturs posisjon i kollektivsektoren.
  • Stort vekstpotensiale med suksessmuligheter for både partnere og Entur.
  • Mulighet til å jobbe i en digital og kunnskapsrik organisasjon i teknologisk front.
  • Hyggelig og uformelt arbeidsmiljø.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gunstige rabatter på togreiser i inn- og utland for deg og din familie.
  • Nye og moderne lokaler sentralt i Lillehammer

Vi ønsker å høre fra deg som ønsker å ta en sentral rolle i Enturs reise mot suksess. Bli med oss og bidra til å forme fremtiden for kollektivsektoren!

Praktisk informasjon:
Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Har du spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Kine Møllerop på tlf: 94524765/e-post: kine.mollerop@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, hvor 160 ansatte jobber i tilknytning til utvikling og 100 er rene utviklere. Entur har en omsetning på i overkant av 600 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo.

Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Kine Møllerop
Rådgiver Research & Analyse