Vil du bidra til en bærekraftig fremtid som Avdelingsleder vognproduksjon for Sporveien?

Vil du bidra til en bærekraftig fremtid som Avdelingsleder vognproduksjon for Sporveien?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder vognproduksjon - trikken
Arbeidsgiver:
Sporveien AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Ida Kristiansen

Rådgiver Research og Analyse

Er du lidenskapelig opptatt av teknikk, ledelse og bærekraftig fremtid? Vi i Sporveien leter etter en dedikert og dynamisk Avdelingsleder til trikkens verksteder, stillverk og renhold som kan bidra til å opprettholde og forbedre kvaliteten på våre transporttjenester. Vi lover deg en spennende reise i en bransje i en spennende utvikling og med stor endring. Tar du utfordringen?

I stillingen som avdelingsleder vil du få ansvar for å sikre stabil vognleveranse for gjennomføring av oppsatt ruteplan. Du vil være ansvarlig for 5 driftsledere som leder ca. 90 ansatte fordelt på basene Grefsen og Holtet. Hovedarbeidssted for stillingen vil være ved vår base på Grefsen og stillingen rapporterer til Verkstedsjef Trikk.

Arbeidsoppgaver
  • Sikre at krav til kvalitet, sikkerhet og vogntilgjengelighet ivaretas
  • Ansvar for gjennomføring av planlagt og korrektivt vedlikehold utfra drifts- og kostnadshensyn
  • Sette overordnede mål for avdelingen og sikre måloppnåelse gjennom involvering av medarbeidere
  • Bidra til at sikkerheten og kvaliteten for produksjonsenheten kontinuerlig forbedres
  • Overordnet ansvar for optimalisering og kompetanseutvikling av verkstedets personale
  • Ansvar for å utarbeide produksjons- og skiftplaner, samt budsjetter i samarbeid med henholdsvis ressurskoordinator og verkstedsjef
  • Standardisere arbeidsmetoder på tvers av skiftene og øke effektiviteten gjennom Lean-metodikk

Kvalifikasjoner
  • Relevant høyere utdanning innen ledelse, elektro, maskin, logistikk eller lignende  
  • Ledererfaring fra lignende virksomhet
  • Solid kjennskap til vedlikehold og vedlikeholdssystemer
  • Gode ferdigheter i bruk av databaserte støttesystemer
  • Prosjekterfaring og god kontraktsforståelse

Det er ønskelige med erfaring fra endringsledelse og transformasjon samt erfaring fra bruk av Lean verktøy i praksis. I tillegg til gode kommunikasjonskunnskaper i norsk, ønsker vi deg som behersker engelsk på teknisk nivå. Spanskkunnskaper vil være en fordel, men er ikke et krav.

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som har en brennende interesse for moderne verkstedsdrift og som liker å holde deg faglig oppdatert. Du er strukturert, målrettet og resultatorientert. Du trives med å lede andre mennesker og få disse til å yte sitt beste, både som enkeltindivider, men også i team. I tillegg ønsker vi deg som:
  • Evner å tenke helhetlig
  • Er en synlig leder som anser «Shop Floor Management» som en naturlig del av din lederstil
  • Er samhandlende og tålmodig
  • Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; Pålitelig, Engasjert og Samhandlende og kan være en tydelig kulturbærer av dette.


Hva kan vi tilby?
  • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer og fagmiljøer, som legger vekt på trivsel, mangfold og humor
  • Gode muligheter for videreutvikling og kompetanseheving, og et stort internt jobbmarked
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Trimrom og bedriftsidrettslag
I Sporveien har fast ansatte og familie mulighet for å få fribillett inntil sone 2 på Ruters rutenett i Oslo og Akershus. Fribillettene fordelsbeskattes iht. regelverk for dette.

Sporveien er en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning for miljøet, bylivet og kollektivtrafikken. Vi ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn, og jobber for å levere mest mulig kollektivtrafikk for pengene slik at flest mulig lar bilen stå, og heller reiser kollektivt


Søknadsfrist: Løst. Søknader behandles fortløpende.
Ønskes mer informasjon om stillingen kan Verkstedsjef Trikken kontaktes; Jan Bøgh Andersen, tlf 481 40 561 eller mail jan.bogh.andersen@sporveien.com eller Capus ved Ida Kristiansen, tlf 452 82 258 eller Erling Lampe, tlf 991 60 110.




Vi er stolte av vårt mangfold blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder. Vi er underlagt offentlighetsloven. Dette innebærer at offentlige søkerlister vil bli utarbeidet (§ 25). 

Sporveien AS samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. I datterselskapene Sporveien trikken, Sporveien T-Banen og Unibuss ble det i 2021 gjennomført mer enn 156 millioner enkeltreiser.

Konsernet har omlag 3730 ansatte og omsetter årlig for 4,7 milliarder kroner. Sporveien eier, forvalter, drifter, bygger ut og vedlikeholder infrastruktur som benyttes til T-bane og trikk, og forvalter en betydelig eiendomsmasse. Konsernet har også ansvar for vedlikehold av trikker og T-banevogner. Sporveien eier i tillegg datterselskapene Bussanlegg og Sporveien Media. Sporveien er eid 100 prosent av Oslo Kommune.

Våre konsulenter

Ida Kristiansen
Rådgiver Research og Analyse

Erling Lampe

Partner