Vil du bidra til Oslos byutvikling? Sporveien søker Strategisk Planlegger – Trikken

Vil du bidra til Oslos byutvikling? Sporveien søker Strategisk Planlegger – Trikken
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Strategisk Planlegger - Trikken
Arbeidsgiver:
Sporveien Trikken AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Mads Lyngen

Rådgiver

I Sporveien er medarbeiderne den viktigste ressursen for å nå målet om å knytte Oslo sammen og levere bærekraftig transport til alle. Fremover skal vi levere enda mer grønn mobilitet og drive positiv byutvikling. Er du klar for å være med på å drive frem hjertet av Oslo? Hos Sporveien Trikken er vi dedikerte til å holde byen i bevegelse. Med ambisiøse mål om å doble våre reisetall til 100 millioner, står vi midt i en spennende tid med 87 nye, toppmoderne SL18-trikker som ruller inn for å forme Oslos fremtid og byutvikling. Disse trikkene vil utvide vår kapasitet, øke avgangsfrekvensen og modernisere vår drift - og du kan være med på denne transformasjonen.

I vårt team arbeider vi hver dag for å sikre at reisene ikke bare er hyppige, men at de oppfyller innbyggernes behov og ønsker. Som en del av vår strategi- og utviklingsavdeling, får du en unik sjanse til å spille en sentral rolle i å forme fremtidens grønne mobilitet.

Bli en del av vårt miljø, som kjennetegnes av et positivt arbeidsklima med rom for uformelle samtaler, kombinert med høy faglig ekspertise og engasjement. Vi er stolte av vår kultur der vi løfter hverandre og verdsetter tillit og selvstendighet i arbeidet. Med ansvar for å beskytte og fremme trikkens rolle i utviklingsprosjekter, vil du finne ditt andre hjem på Grefsen, med tilgang til bedriftens treningsfasiliteter og kantine.

Bli en del av vår visjon – der kollektivtrafikken ikke bare er en transportform, men en vital del av byens puls.

Som Strategisk Planlegger i Trikken vil du:

  • Du vil ha en nøkkelrolle i å sikre at Trikkens interesser ivaretas i alle samarbeidsprosjekter og offentlige planprosesser, hvor du vil bidra med analyser og utredninger for å optimere trikkens fremkommelighet og universell utforming, samt delta i planlegging og utvikling av infrastrukturtiltak.
  • Opprettholde og fremme Trikkens fortrinn som nøkkelfaktorer i utviklingen av bærekraftig mobilitet og positiv byutvikling.
  • Koordinere og følge opp prosjekter som direkte påvirker driftsorganisasjonen til Trikken, og sikre at prosjektene leverer som forventet.
  • Utvikle sterke og velunderbygde beslutningsgrunnlag som støtter strategiske samtaler og avgjørelser innad i organisasjonen.
Din innsats vil sikre at Trikkens fortrinn og visjon for fremtiden blir integrert i hvert steg av Oslos urbane utvikling.

Vi ser etter deg som:
  • Har en høyere utdannelse som er relevant for stillingen, fortrinnsvis innen samfunns- og arealplanlegging, samferdsel, kollektivtransportplanlegging eller samfunnsøkonomi. Vi verdsetter praktisk erfaring høyt og anerkjenner at dette kan balansere for et eventuelt fravær av formell utdanning.
  • Har en solid forståelse av byutvikling og samferdsel, støttet av 2-5 års erfaring innen disse feltene. Dessuten har du en sterk vilje til å fordype deg i kollektivtrafikkens kritiske betydning for utviklingen av hovedstadsområdet.
  • Har utmerkede kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Har tidligere erfaring med prosjektledelse.
  • Har kjennskap til og erfaring med plan- og byggesaker.
Vi håper dette beskriver deg:
  • Du er en tilhenger av bærekraftig byutvikling, som er drevet av ønsket om å forme fremtidens grønne bylandskap.
  • Du er selvstendig i arbeidet kombinert med en metodisk og strukturert tilnærming til oppgaveløsning.
  • Har en skarp evne til å identifisere viktige detaljer uten å miste oversikten over det større bildet, og har en analytisk tankegang.
  • Har en evne til å veilede og inspirere kollegaer, og ser verdien av samarbeid.
  • Har evnen til å gjennomføre prosjekter med integritet og presisjon, alltid med øye for smart prioritering og pragmatisk problemløsning.
  • Har et modig hjerte som ikke nøler med å ta initiativ, og en personlighet som utstråler tillit og klarhet.
  • Evner å bygge relasjoner både internt i Sporveien og med våre samarbeidspartnere.
Hvorfor velge Sporveien?
  • Samfunnsbidrag: Spiller en kritisk rolle for kollektivtrafikken, miljøet og bylivet, og jobber målrettet for å skape et grønnere samfunn.
  • Arbeidsmiljø: Tilbyr et dynamisk og engasjerende arbeidsmiljø hvor trivsel, mangfold og humor er grunnleggende verdier.
  • Karriereutvikling: Legger til rette for personlig og profesjonell vekst, og tilbyr unike muligheter for videreutvikling og kompetanseheving.
  • Arbeidsvilkår: Tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, samt tilgang til trimrom og bedriftsidrettslag for en balansert arbeidshverdag.
  • Familiefordeler: Gir fast ansatte og deres familier tilgang til fribillett innenfor sone 2 på Ruters nettverk i Oslo og Akershus. (Merk: Fribilletter er skattepliktige.)
  • Kjerneverdier: Søker individer som identifiserer seg med våre verdier: Pålitelig, Engasjert, og Samhandlende, og som ønsker å bidra til vår kultur.).


For deg som har en lidenskap for idrett eller friluftsliv, byr Sporveien på rike muligheter for engasjement gjennom våre bedriftsidrettslag eller våre fjellvandringseventyr med "fjellgeitene". I Sporveien verdsetter vi balansen mellom frihet og ansvar, og vi tilbyr en sikker ramme innenfor en offentlig og kommunalt eiet virksomhet. Med et bredt internmarked, fokuserer vi også på kontinuerlig kompetanseutvikling av våre ansatte.

Vi er stolte av vårt mangfold blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder. Vi er underlagt offentlighetsloven. Dette innebærer at offentlige søkerlister vil bli utarbeidet (§ 25

Sporveien AS samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer av vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringspartner Mads Lyngen på tlf 481 71 861 eller mail Mads.Lyngen@capus.no 


 

Om arbeidsgiveren

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. Konsernet har om lag 3 300 ansatte og en omsetning på fem milliarder kroner. Med økt miljøfokus, og en betydelig befolkningsvekst i Oslo og omegn i årene som kommer, blir Sporveiens tjenester viktigere og mer etterspurt enn noen gang. Sporveien er en samfunnskritisk virksomhet med stor betydning for miljøet, bylivet og folks hverdag. Samfunnsoppdraget er å skape mer kollektivtrafikk for pengene. Sporveien Trikken AS, en integrert del av Sporveien, administrerer trikkedriften og samarbeider tett med både Statens jernbanetilsyn og Ruter for å vedlikeholde og forbedre infrastrukturen, og sikre at trikketjenesten forblir pålitelig, tilgjengelig og tilpasset fremtidens behov.

Våre konsulenter

Mads Lyngen

Rådgiver