Er du utvikler og vil hjelpe oss med å bli best på DevOps?

Er du utvikler og vil hjelpe oss med å bli best på DevOps?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorutvikler
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver

I Entur mener vi at menneskene er vår største ressurs. Vi har over lang tid bygget et sterkt og nytenkende fagmiljø in-house, og fremover ønsker vi å etablere enda mer kjernekunnskap in-house. Til det trenger vi en utvikler som vil være med på reisen og bidra til å styrke teamet ytterligere. Kanskje er det deg?

Som utvikler i Entur vil du jobbe bredt med både fag og folk. Vi ser etter en erfaren utvikler som gjerne dykker ned i komplekse problemstillinger og som er god på Java eller Kotlin. Har du i tillegg erfaring med DevOps – og et ønske om å styrke kompetansen din på dette området – er du en perfekt match!

DevOps-miljøet vårt kjennetegnes av en gjeng engasjerte utviklere med en sterk interesse for faget. Sammen tar dere beslutninger om de tekniske veivalgene fremover. Dersom du trigges av muligheten til å styrke kompetansen din innenfor feltet, og ønsker å være faglig mentor for resten av teamet du tilhører, vil vi gjerne høre fra deg.

Utviklerne våre er fordelt på 20 team som alle jobber smidig, noe organisasjonen og rammene rundt er tilrettelagt for. Teamene er i stor grad autonome, og du får selvsagt være med på å påvirke valg av teknologi, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som du har vært med på å lage. Sammen med kollegaene dine skal du sørge for at vi utvikler oss; som individ, team og selskap. Vi har alle ansvar for å spille hverandre gode i Entur.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling med Kotlin eller Java i Cloud Native Event-basert mikrotjenestearkitektur
  • Utvikle idéer til løsninger gjennom samarbeid med andre
  • Bidra med din kunnskap og erfaring for å forbedre teamets kompetanse
  • Optimalisere vårt DevOps-miljø for å gi en bedre utvikleropplevelse for hele teamet
  • Fungere som DevOps-mentor internt i teamet
  • Styrke DevOps-miljøet på tvers av flere team og bidra til mer robust bruk av Kafka i et miljø der god eventhåndtering er "mission critical"

Vi ser etter

  • Du har relevant høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Det er ønskelig at du har minst 5 års erfaring som utvikler
  • God kjennskap til optimalisering av CI/CD o.l. innen DevOps

Vi tilbyr

I Entur er vi opptatt av at de ansatte skal utvikle seg. For å opprettholde kvalitet og innovasjon gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer til å melde seg på relevante kurs eller konferanser – og håper du deler det du har lært med resten av teamet.

Det et er stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter for å delta på sosiale begivenheter, enten dette måtte være treningsgruppe, sommerfest, Mario Kart turneringer eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold.

Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, både operativsystem, mobiltelefon og tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge. I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi skikkelig god pensjonsordning.

Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, har ca 260 ansatte og for tiden 150 utviklere, inkludert konsulenter. Entur har en omsetning på i overkant av 400 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo. Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app.

Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger. Flere opplysninger om Entur finner du på www.entur.no

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver

Jonas Rambæk

Partner