Vil du være med på moderniseringen av H-fasader? Vi søker IT-sjef!

Vil du være med på moderniseringen av H-fasader? Vi søker IT-sjef!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IT-sjef
Arbeidsgiver:
H-FASADER AS
Sted:
Sellebakk
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse

H-fasader AS ble etablert i 1989 og er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiums-fasader. H-fasader har produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, og flere prosjekt- og montasjeavdelinger i Norge, blant annet i Bergen, Trondheim og Oslo. Vi er del av den Ålesund-baserte Flakk Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet med lang levetid. 

Flakk Gruppen er nå i en stor moderniseringsprosess der det blir et mer desentralisert fokus på digitalisering innen de enkelte selskapene i gruppen. Teknologi vil få en mer sentral rolle i alle forretningsprosessene hos oss, og vi ønsker å bli ledende innen digitalisering i vår bransje. 

Til en nyopprettet stilling søker vi nå etter en dyktig IT-sjef som vil få en sentral rolle i å utnytte teknologi for å oppnå forretningsmessige mål. Som vår nye IT-sjef vil du ha det overordnede ansvaret for å utforme og implementere IT-strategien sammen med forretningen og våre teknologipartnere. 

Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse og kan arbeide strategisk. Som IT-sjef er du ansvarlig for å identifisere og etablere samarbeid med strategiske IT-partnere, samt identifisere og prioritere teknologiske initiativ som støtter våre målsettinger. Det er viktig at du kommuniserer effektivt og godt med alle deler av organisasjonen, og evner å engasjere og skape enighet og engasjement for endringer. 

 

Arbeidsoppgaver: 

  • Overordnet ansvar for utforming og implementering av IT-strategien 
  • Ansvar for å modernisere H-fasader ved å sørge for at vi er best i bransjen når det kommer til å digitalisere og effektivisere ved bruk av IT- og OT-løsninger 
  • Samarbeide med Flakk Gruppen for å utnytte synergier på tvers av gruppen 
  • Identifisere og inngå avtaler med egnede leverandører 
  • Lede og forbedre produksjonslinjen ved å identifisere og implementere teknologiske løsninger som øker effektiviseringen 
  • Kartlegge prosesser og rutiner på H-fasaders ulike lokasjoner og deretter etablere beste praksis 
  • Sikre at teknologiske løsninger er i samsvar med målene og behovene til H-fasader 
     

Vi ser etter deg som: 

  • Har høyere utdannelse innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning 
  • Har erfaring med endringsledelse og IT-ledelse, gjerne fra produksjonsmiljøer eller ingeniørselskaper  
  • Har god forretningsforståelse og strategisk teft 
  • Har erfaring med IT-anskaffelser, gjerne også vellykkede prosesser for outsourcing 
  • Har god forståelse for hvordan informasjonsteknologi og operasjonell teknologi kan anvendes for å utvikle og effektivisere virksomheter 
  • ​​​​​​​Kan vise til gode kommunikasjonsevner og evne til å få med seg folk  

Vi tilbyr: 

  • Spennende stilling med utviklingsmuligheter i et stort og solid selskap  
  • Fastlønn, reise- og diettordning, firmabil, PC og telefon 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
  • Du blir en del av et sosialt og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse 

Om arbeidsgiveren

H-fasader AS ble etablert i 1989 (tidligere H-produkter), men har røtter innen byggevarer og glass tilbake til 50- og 60-tallet. Selskapet er Norges ledende entreprenør innen glass- og aluminiumsfasader. Selskapet produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvinduer samt dører i PVC.

H-fasader er organisert i flere virksomheter med produksjon i Ålesund, Fredrikstad, Holmestrand og Litauen, samt prosjekt- og montasjeavdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. Bedriften er en del av Flakk-Gruppen og fokuserer på bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høy kvalitet og med lang levetid. Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på.

H-fasader har snaut 300 ansatte og omsetter for rundt 500 mill. kroner med solide resultater og en klar og ambisiøs vekststrategi. H-fasader AS er morselskapet i gruppen, hvor en liten ledelse er lokalisert ved virksomhetene i Fredrikstad og Ålesund.

Våre konsulenter

Jonas Rambæk

Partner

Maria Caroline Skrede

Rådgiver Research og Analyse