Ønsker du å være med på å gjøre bygninger mer bærekraftige?

Ønsker du å være med på å gjøre bygninger mer bærekraftige?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektansvarlig Energispareprosjekter 
Arbeidsgiver:
Caverion Norge AS
Sted:
Asker
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver
Har du erfaring fra prosjekter med høye ambisjoner innen energi og miljø, som prosjektleder av tverrfaglige prosjekter eller som teknisk koordinator av systemer i bygninger? Da kan du jobbe sammen med noen av bransjens mest ambisiøse kollegaer på spennende tverrfaglige prosjekter hos oss i Caverion. Med en økende oppdragsmengde, spesielt innen energispareprosjekter, og en voksende organisasjon, er vi på utkikk etter en som vil bli med oss på reisen videre. At du leser dette betyr antakelig at du både er opptatt av bærekraft og har som oss forstått at bygg er en nøkkelbrikke i den grønne omstillingen – og kanskje er på utkikk etter en ny mulighet? 

Kom til saken, tenker du kanskje nå – hva har dere å by på?  
Vel, vi garanterer deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, kollegaer som vil deg vel, gode personlige og faglig utviklingsmuligheter, og et trygt og positivt arbeidsmiljø i et bærekraftig og fremtidsrettet selskap. Som medarbeider i Caverion får du også gode velferdsordninger og gode forsikrings og pensjonsordninger. Det du ikke kan når du begynner, får du opplæring i, selvfølgelig! 

Du vil bli en del av vår avdeling Engineering, som i dag består av personer med spesialkompetanse innen ulike fagområder, med rød tråd innen energi og miljø, og fungerer som et kompetanse- og utviklingssenter for Caverion i Norge. Som Prosjektansvarlig Energispareprosjekter er du en del av noe som er større enn et enkelt-prosjekt, rehabiliteringsprosjekt eller et serviceoppdrag – du er en del av vår strategi om å gjøre bygninger mer bærekraftige i samarbeid med eiendomsbesittere. Hos oss skaper man resultater ved å sette sammen teori og praksis; her kan du gjøre en forskjell! 

Som Prosjektansvarlig Energispareprosjekter vil du bli en del av vårt team som daglig jobber med problemstillinger knyttet til energieffektive og smarte bygg. Du vil ha en sentral rolle i prosjekter som bidrar til redusert energiforbruk og klimagassutslipp, og som har fokus på nye, bærekraftige løsninger for fremtidens samfunn. Du vil følge prosjektene som overordnet prosjektleder fra tidlig fase og frem til ferdigstillelse, dette gjør at du vil jobbe tett med noen av bransjens fremste byggherrer, men også på tvers av vår organisasjon. Slik vil du i denne rollen bli godt kjent og jobbe nasjonalt, med flere av våre lokale avdelinger. Du vil samarbeide tett med våre eksperter innen tekniske fag, og sammen finne de optimale løsningene for levering og drift av automatikk, ventilasjon, oppvarming, lys og kjøling etc. Vi gjør og skal fortsette å gjøre norske bygg smartere og grønnere ved å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft. 

Stillingen har faglig støtte fra PMO (Project Management Office) som også blant annet koordinerer kompetanseutvikling i prosjektledelse. Hos oss har du muligheten til å utvikle deg! Vi legger til rette for kompetanseutvikling gjennom blant annet et Academy som er et program bestående av seks nivåer, fra BAS til prosjekteier. Programmet inkluderer også Caverion sitt lederprogram One Step Ahead. Videre samordner PMO også gjennomføringsmodeller og operasjonelle verktøy for prosjektledere, slik at det skapes felles fundament og kultur for god prosjektgjennomføring. 

Dine hovedoppgaver vil være
  • Prosjektansvarlig for flerfaglige tekniske leveranser i Energispareprosjekter. Dette innebærer også ansvar for HMS, kvalitet, fremdrift, og økonomi i prosjektene 
  • Kvalitetssikre leveranser slik at våre løsninger stadig blir bedre 
  • Være en viktig støttespiller for Caverion sine lokale prosjektledere 
  • Ivaretakelse av ITB-rollen i utvalgte prosjekt ved å sikre teknisk koordinering og sørge for riktig kompetanse i alle faser av prosjekter 
  • Lytte til kunden, forstå og gi råd og beste løsning for kunden 
  • Bidra med din kompetanse i et teknisk flerfaglig miljø 
  • Bygge gode relasjoner med kunde, offentlige myndigheter og medarbeidere 

Kompetansen vi mener du bør ha for å lykkes i rollen 
  • Relevant høyere utdanning (Msc./Bsc.) 
  • Solid bransjeerfaring  
  • Kunnskap om energibruk i bygninger 
  • Erfaring med digitale verktøy og god systemforståelse 
  • Forretningssans og evne til å se nye muligheter i markedet 

Personlige egenskaper vi mener du må ha for å trives hos oss
  • Serviceinnstilt, positiv, selvstendig og ansvarsfull 
  • Like faglige diskusjoner 
  • Trives med å jobbe i team, og er vant til å jobbe på tvers av fagdisipliner. 
  • Ryddig og kvalitetsfokusert 
  • Evner å se løsninger der andre ser problemer 

Noe reising må påregnes. Arbeidstedet for stillingen er Asker, men vi er fleksible på kontorsted, om du bor andre steder i landet. For oss er kompetanse og interesse det aller viktigste. 
Lyst å vite hvordan det er å jobbe i Caverion? Se mer om folka våre og din fremtidige kollega her
 

Om arbeidsgiveren

Caverion er blant Norges ledende tekniske totalleverandører. Vi har 2300 superbra fagfolk og spesialister over hele landet som leverer smarte løsninger for grønnere bygg. Hos oss gjør du en forskjell og får utvikle deg sammen med de beste! Caverion jobber for å skape den beste arbeidsplassen i bygg og anleggsbransjen! Vi er helt i front i av nye teknologiske og bærekraftige løsninger for alle typer bygg, infrastruktur og industri. Vi legger stor vekt på å skape et positivt, utviklende og trygt arbeidsmiljø. Du vil få oppleve frihet under ansvar og en fleksibel og variert arbeidsdag. Mangfold og likestilling står høyt på agendaen hos Caverion. For å bidra til dette har Caverion flere fordeler for alle medarbeidere. Det er viktig for oss at folka våre trives!

Våre konsulenter

Jan Rune Dimmen

Rådgiver Research og Analyse

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver