Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektleder?

Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektleder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
ARENDAL
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver
Oneco Infra søker etter prosjektleder som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og kommersielle innsikt, med hovedfokus på vei/jernbane.
 

Oneco Infra søker en erfaren prosjektleder med spisskompetanse innen vei/jernbane, som vil styrke selskapet gjennom sin omfattende kompetanse og kommersielle innsikt. Som prosjektleder vil du rapportere til Produksjonsleder og ha hovedansvar for gjennomføringen av prosjekter, med fokus på kontraktsoppfølging og forretningsmessige aspekter.

Dine ansvarsområder inkluderer overordnet styring av prosjektet for å sikre måloppnåelse innen HMS, økonomi, kvalitet og fremdrift. Du vil lede flerfaglige team, håndtere alle aktiviteter og innkjøp relatert til prosjektet, samt sikre effektiv kommunikasjon med byggherre og andre interessenter. Videre forventes det at du bidrar til kontinuerlig forbedring av prosjektmetodikken og gjennomføringsmodellen, samtidig som du ivaretar og styrker relasjonene til kunder for å bidra til fremtidige prosjekter.

Bli med på Oneco Infra og ta ledelsen i spennende prosjekter innen vei/jernbane!

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen