Er du utvikler med interesse for DevOps?

Er du utvikler med interesse for DevOps?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorutvikler
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver

I Entur mener vi at menneskene er vår største ressurs. Vi har over lang tid bygget et sterkt og nytenkende fagmiljø in-house, og fremover ønsker vi å etablere enda mer kjernekunnskap in-house. Til det trenger vi en utvikler som vil være med på reisen og bidra til å styrke teamet ytterligere. Kanskje er det deg?

Som utvikler i Entur vil du jobbe bredt med både fag og folk. Vi ser etter en erfaren utvikler som gjerne dykker ned i komplekse problemstillinger og som er god på Java eller Kotlin. Har du i tillegg kjennskap til DevOps – og et ønske om å styrke kompetansen din på dette området – er du en kanskje utvikleren vi ser etter!

Utviklerne våre er fordelt på 20 team som alle jobber smidig, noe organisasjonen og rammene rundt også er tilrettelagt for. Teamene er i stor grad autonome, så du får selvsagt være med på å påvirke valg av teknologi, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som du har vært med på å lage.

Sammen med kollegaene dine skal du sørge for at vi utvikler oss; som individ, team og selskap. Vi har alle ansvar for å spille hverandre gode i Entur.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling med Kotlin eller Java i Cloud Native Event-basert mikrotjenestearkitektur
  • Utvikle idéer til løsninger gjennom samarbeid med andre
  • Bidra med din kunnskap og erfaring for å forbedre teamets kompetanse
  • Skissere løsninger i samarbeid med andre
  • Bidra til å optimalisere vårt DevOps-miljø for å gi en bedre utvikleropplevelse for hele teamet

Vi ser etter

  • Du har relevant høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Det er ønskelig at du har minst 5 års erfaring som utvikler
  • Kjennskap til og interesse for DevOps

Vi tilbyr

I Entur er vi opptatt av at de ansatte skal utvikle seg. For å opprettholde kvalitet og innovasjon, gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer våre ansatte til å melde seg på relevante kurs eller konferanser – og håper du deler det du har lært med resten av teamet.

Det er et stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter til å delta på sosiale begivenheter, for eksempel treningsgruppe, sommerfest, Mario Kart-turneringer eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold.

Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, slik som operativsystem og mobiltelefon eller tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge! I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi en skikkelig god pensjonsordning.

Praktisk informasjon:
Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, har ca 260 ansatte og for tiden 150 utviklere, inkludert konsulenter. Entur har en omsetning på i overkant av 400 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo.

Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger.

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver