Vil du jobbe med HR i Norsk filminstitutt, og bidra til å fremme filmer, serier og dataspill?

Vil du jobbe med HR i Norsk filminstitutt, og bidra til å fremme filmer, serier og dataspill?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Fagansvarlig HR
Arbeidsgiver:
Norsk Filminstitutt
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Kristine Sandstå

Partner

Merete Falck

Seksjonsleder HR, IKT og dokumentasjon

Om stillingen

Ett av våre strategiske mål er at Norsk filminstitutt (NFI) skal være en kompetent, kreativ og smidig organisasjon. Som fagansvarlig innen HR-feltet vil du være en viktig ressurs og bidragsyter i arbeidet med å realisere dette målet.

Vi tror at vi når våre mål best gjennom å samhandle på tvers og dele erfaring og kompetanse.

Stillingen er 100 % fast og er organisatorisk plassert i seksjon for HR, IKT og dokumentasjon, i avdeling for digitalisering og drift.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som balanserer mellom å arbeide på operativt og strategisk nivå, og som trives med et høyt tempo og varierte oppgaver. Du har integritet og tyngde, tar initiativ og gjennomfører, og du kommuniserer, formidler og samarbeider godt. I tillegg er du en miljøskaper som er god til å bygge relasjoner og nettverk.

Arbeidsoppgaver

  • Koordinere faggruppe for HR, HMS og lønn
  • Lederstøtte, jobbe tett på ledelsen i NFI
  • Sentral ressurs i overordnede prosesser, rapportering, styringsinformasjon samt forbedrings- og utviklingsarbeid på området
  • Kompetanse-, medarbeider- og lederutvikling
  • Rekruttering og innfasing nyansatte
  • Personaladministrative oppgaver, dokumentasjon og systemer
  • Forvaltning av lover og bestemmelser på HR-området

Krav til kompetanse

  • Relevant utdanning på masternivå innen HR og arbeidsrett, ledelse eller lignende. Særlig relevant realkompetanse kan erstatte deler av utdanningskravet.
  • Solid kompetanse innen ansvars- og oppgaveområdet, herunder digitale verktøy

Det er en fordel om du har erfaring fra offentlig, fortrinnsvis statlig, sektor.

Det er også ønskelig at du har erfaring fra kunnskapsorganisasjon. 

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Vi tilbyr

  • Lønn i henhold til statens lønnsregulativ. Stillingen lønnes som seniorrådgiver (SKO 1364) i ltr 70 til 76 (kr 692 400 - 777 900 per år), avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønn vurderes. 
  • Et dynamisk og kompetansedrevet arbeidsmiljø
  • Nye, oppgraderte lokaler i Dronningens gate i Oslo, og i Media City Bergen
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse med gode betingelser for pensjon, boliglån og forsikringer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Filmvisninger internt av aktuelle norske filmer og månedens film på Cinemateket
  • Gratisbilletter til de fleste av Cinematekets visninger
  • Gratis digitalt interaktivt treningstilbud, rabatt på treningsstudio og refusjon av treningsavgift
     

Andre opplysninger

Norsk filminstitutt jobber kontinuerlig med forbedring og endringer og har ambisjon om å være en fremoverlent virksomhet når det gjelder mangfold og inkludering. Derfor oppfordrer vi kvalifiserte søkere, uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, etnisk eller sosial bakgrunn, til å søke. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om Positiv særbehandling når man søker jobb i staten

I samsvar med offentleglova § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli gjort offentlige. Hvis du ønsker søke om unntak fra offentlighet, bes du opplyse om dette og begrunne det ved innsendelsen av søknaden.

 

Søknadsfrist

13. mars 2024

Om arbeidsgiveren

NFI er statens forvaltningsorgan, faginstans og rådgiver i politiske spørsmål innen dataspill- og filmområdet, underlagt Kultur- og likestillingsdepartementet. Vi forvalter over 800 millioner kroner i året, som investeres i utvikling, produksjon, lansering og formidling av norske filmer, serier og spill. NFI skal være en døråpner for norske, audiovisuelle historier, og gjennom det bidra til demokrati, identitet og medvirkning.

Vår oppgave er også å bidra til at norske produksjoner når ut til publikum, og vi arbeider internasjonalt for å fremme norske produksjoner, samt finansiering og eksport av disse. NFI driver det nasjonale Cinemateket i Oslo.

Våre konsulenter

Kristine Sandstå

Partner

Merete Falck
Seksjonsleder HR, IKT og dokumentasjon