Vil du lede drift og vedlikehold ved Radiumhospitalet? Bli vår nye Seksjonsleder!

Vil du lede drift og vedlikehold ved Radiumhospitalet? Bli vår nye Seksjonsleder!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seksjonsleder
Arbeidsgiver:
OSLO UNIVERSITETSSYKEHUS HF
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Kontakt konsulent

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver
Oslo sykehusservice (OSS) ivaretar sykehusets behov for ikke-medisinske funksjoner. Vi leverer løsninger til sykehusets kjerneområder, tar vare på våre økonomiske verdier og legger til rette for oppnåelse innenfor de strategiske målene som til enhver tid er vedtatt. Tjenestetilbudet skal oppleves som en integrert del av kjernevirksomheten. Vi når målene ved hjelp av optimal organisering og fokus på god ledelse. Ledere på alle nivå har tilstrekkelig kompetanse og verktøy til å utøve ledelse og ivaretakelse av medarbeidere i tråd med de krav som stilles.

Eiendom ivaretar Oslo universitetssykehus sine eier- og leieinteresser for alle eiendommer. Eiendom er ansvarlig for daglig drift og vedlikehold av bygningsmassen med tilhørende tekniske systemer, infrastruktur, maskiner, utstyr og dokumentasjon. Inkludert i dette ligger også sikkerhetstjenesten, drift av helikopterplasser og døgnkontinuerlig beredskap knyttet til infrastruktur og tekniske installasjoner. Sykehusets bygg og eiendommer skal driftes forsvarlig og effektivt med hensyn til økonomi, brukerkrav og funksjonalitet. Eiendom er også ansvarlig for utførelse av tekniske byggeprosjekter fra tidligfase til gjennomføring og overlevering til prosjekteier. Prosjektene varierer i størrelse fra 1-150 MNOK og omfatter både enkle og kompliserte oppdrag ved sykehus i full drift.

Nå søker vi Seksjonsleder for drift og vedlikehold ved Radiumhospitalet! Er det deg vi ser etter?


Din hverdag i rollen:

Som Seksjonsleder vil du spille en avgjørende rolle i vårt team. Lederen rapporterer til Seksjonsleder DV i Eiendom og blir en del av ledergruppen innenfor drift og vedlikehold. Lederen vil ved siden av ansvaret for drift og vedlikehold være involvert i våre utbyggingsprosjekter og en av oppgavene vil være å forberede overtakelse av de nye sykehusbyggene på lokasjonen. Rollen vil ha personalansvar, samt budsjett- og resultatansvar innenfor den aktuelle enheten.


Hvem ser vi etter?

Vi er på utkikk etter deg som har relevant utdannelse fra fagskole, høyskole- eller universitetsnivå, men bred arbeidserfaring kan kompensere for dette. Du har sterke lederegenskaper og dokumentert ledererfaring med positive resultater. For å lykkes i rollen er det viktig at du har en evne til å utvikle både tjenesten og organisasjonen, og inspirere og veilede medarbeidere mot felles mål. Videre ser vi for oss at du er:
  • God til å kommunisere og samarbeide, både internt og eksternt
  • Initiativrik med tanke på forbedringer og evne til å ta egne beslutninger innen rammen av sykehusets retningslinjer
  • Evne til å være lojal mot beslutninger og overholde budsjettmål, selv under press fra en kompleks bygningsmasse med tekniske utfordringer og behov for høy oppetid


Vi tilbyr:

Som Seksjonsleder vil du bli en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass med et viktig samfunnsoppdrag. I tillegg vil du blant annet få:
  • En lederstilling i et hyggelig og tverrfaglig miljø
  • Stor påvirkningskraft på fremtidige prosjekter
  • Støtte fra både linje- og stabsfunksjoner
  • Konkurransedyktige betingelser

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Bli med oss på å forme fremtiden til Radiumhospitalet! Dersom det er deg vi ser etter, anbefaler vi deg å søke!
 

Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling.

Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en
lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en
ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av
morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.
Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og
her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass.

Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for
oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og
benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Våre konsulenter

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver

Søk på stillingen