Vil du bidra til å utvikle det juridiske arbeidet i Riksrevisjonen?

Vil du bidra til å utvikle det juridiske arbeidet i Riksrevisjonen?
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Rådgiver/seniorrådgiver
Employer:
Riksrevisjonen
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Kristine Sandstå

Partner

Arnulf Løseth Tverberg

Avdelingsdirektør
Riksrevisjonen skal styrke sitt juridiske fagmiljø og søker nå etter en dyktig og selvgående jurist som vil være sentral i oppbyggingen av en nyopprettet juridisk stab. Som del av den juridiske staben vil du få muligheten til å bidra til å sette retning for det juridiske arbeidet i Riksrevisjonen. Du vil være en viktig støttespiller for toppledelsen, riksrevisorkollegiet, revisjonsavdelingene og resten av virksomheten.  
 
Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med dagsaktuelle saker med stor samfunnsinteresse. Riksrevisjonen har en unik konstitusjonell posisjon gjennom sitt oppdrag med å kontrollere både den utøvende, lovgivende og dømmende makt. Du vil få mulighet til å jobbe med et vidt spenn av spørsmål.
 
Vi ser etter en rådgiver/seniorrådgiver. Stillingen skal også ivareta rollen som personvernombud.
 
Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i skjæringspunktet mellom juss, politikk, offentlig revisjon og administrasjon. Vi har et inspirerende og godt arbeidsmiljø kjennetegnet av faglig engasjerte og dyktige medarbeidere med ulik utdanningsbakgrunn og erfaring. Riksrevisjonen står foran et spennende arbeid med vedtakelse og gjennomføring av nytt lovverk for Riksrevisjonens virksomhet.

Hva vil du få jobbe med hos oss?

Sentrale oppgaver vil være:

  • juridisk rådgiving og saksbehandling
  • utvikling av juridisk bistand til revisjonsarbeidet
  • rollen som personvernombud. Som personvernombud får du ansvar for å bidra i videreutviklingen av det strategiske arbeidet med å styrke personvernet i Riksrevisjonen. Personvernombudet skal blant annet gi råd til ledelsen og andre i virksomheten om hvordan personverninteressene best mulig kan ivaretas, og kontrollere etterlevelsen av regelverket. 
  • delta i arbeidet med nytt lovverk for Riksrevisjonen
  • ansvar for sentrale rutiner og veiledningsmateriell knyttet til blant annet innsynsbegjæringer, offentlighet, saksbehandlingsrutiner og habilitet
  • skrive høringsuttalelser
  • delta i andre arbeidsoppgaver i juridisk stab ved behov

Kvalifikasjoner

  • Du har juridisk embetseksamen eller master i rettsvitenskap
  • Du har meget god fremstillingsevne, både muntlig og skriftlig
  • Du har god kjennskap til, eller interesse for, personopplysningslovgivningen

Det er ønskelig med:

  • erfaring fra arbeid med offentlig rett, inkludert forvaltningsrett
  • kjennskap til revisjonsarbeid eller annet relevant arbeid med kontroll eller tilsyn

Personlige egenskaper

  • meget gode analytiske egenskaper
  • høy integritet
  • meget gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • ryddighet, grundighet og evne til å jobbe planmessig
     

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet til stillingen.

Hva får du hos oss?

Hos Riksrevisjonen vil du få faglig spennende oppgaver i et miljø som legger til rette for en fleksibel hverdag med god balanse mellom jobb og fritid. Vi kan friste med fleksitid, sommertid og betalt overtid. Hver uke får du en time til å trene i arbeidstiden. Vi tilrettelegger også for en fleksibel arbeidsdag med mulighet for noe bruk av hjemmekontor. Du blir også medlem i Statens pensjonskasse, noe som innebærer en god tjenestepensjon og forsikringsordning og mulighet for et av markedets billigste boliglån. Vi mener at faglig utvikling er viktig både i det daglige arbeidet og gjennom kurs og lignende. I tillegg til den løpende faglige utviklingen får du 40 timer årlig til særlige kompetanseutviklingstiltak. Vi har i tillegg gode ordninger for etterutdanning.

Vi tilbyr lønn som rådgiver fra 565 900 til 624 500 kroner (lønnstrinn 58-64) eller seniorrådgiver fra 635 400 til 895 500 kroner (lønnstrinn 65-81). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. 

Annen nyttig informasjon før du søker

Du søker via vår søknadsportal. I tillegg til CV og søknad, ønsker vi at du legger ved vitnemål og eventuelle relevante attester.

Riksrevisjonen praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Om du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du opplyse om og begrunne hvorfor i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Vi vil varsle deg på forhånd hvis reservasjonen ikke kan imøtekommes, jf. lov om rett til innsyn i dokumenter i offentleg verksemd, § 25.

For mer informasjon, ta gjerne fortrolig og uforpliktende kontakt med våre konsulenter i Capus, Peder Lund på tlf. 977 35 088, eller Kristine Sandstå på tlf. 977 29 641, eller leder for juridisk stab, Arnulf Tverberg på tlf. 908 46 243. Synes du dette virker interessant? Da håper vi å høre fra deg.

   

About the employer

Riksrevisjonen skal bidra til at fellesskapets midler og verdier blir brukt og forvaltet slik Stortinget har bestemt. Dette gjør vi gjennom revisjon, kontroll og veiledning. Riksrevisjonen skal være kompetent, uavhengig og objektiv. Høyt faglig nivå og tillit i samfunnet er viktig for oss. Internt legger vi vekt på lagånd, åpenhet og respekt for å oppnå gode resultater. Vi har ca. 450 høyt kompetente medarbeidere ved hovedkontoret i Oslo og regionkontorene i Kristiansand, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hamar. Les mer om oss på www.riksrevisjonen.no

Our consultants

Peder Lund

Partner

Kristine Sandstå

Partner

Arnulf Løseth Tverberg
Avdelingsdirektør