Stendi søker Innkjøper

Stendi søker Innkjøper
The application deadline for this position has unfortunately expired, and it is therefore no longer possible to apply. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Innkjøper
Employer:
Stendi AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Contact consultant

Mads Lyngen

Rådgiver

Vil du være en bærebjelke i et selskap som plasserer kvalitet og effektivitet i sentrum av sin virksomhet? Stendi står overfor en spennende fase av strategisk utvikling, og vi ser etter en dyktig Innkjøper som vil ha en nøkkelrolle i vårt Operational Excellence-initiativ (OPEX). Her vil du være en del av et dynamisk team som er dedikert til å drive vår organisasjon mot stadig høyere standarder i kvalitet og lønnsomhet.

Som Innkjøper vil du være i forkant av å forme fremtiden for vår e-handelsstrategi og optimere våre innkjøpssystemer. Med din erfaring og praktiske tilnærming vil du håndtere et bredt utvalg av oppgaver og ta tak i utfordringer med selvsikkerhet. Du vil samarbeide på tvers av organisasjonen, og din evne til å bistå teammedlemmer og opprettholde en hjelpsom holdning vil styrke vår interne kultur og bidra til vårt kollektive suksess.

Din rolle:

  • Administrere og optimalisere bruk av vårt innkjøpssystem.
  • Samarbeide tverrfaglig for å styrke innkjøpspraksisen over hele organisasjonen.
  • Være en proaktiv og energisk problemløser, klar til å ta fatt på målene med entusiasme.
  • Bygge og vedlikeholde sterke interne og eksterne relasjoner.

Kvalifikasjoner:

  • Bachelorgrad i relevant felt.
  • 3-5 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis innen innkjøp.
  • Flytende i norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi ser etter deg med:

  • En strukturert tilnærming og en forkjærlighet for orden.
  • Selvstendig og initiativrik med et løsningsorientert perspektiv.
  • Sterk systemforståelse og gode datakunnskaper.
  • God beherskelse av Excel og andre relevante verktøy.
  • En relasjonsbygger som trives med å samarbeide med kollegaer på alle nivåer.
  • Erfaring fra e-handel.


Hva vi tilbyr: Som en del av Stendi, vil du innta en sentral rolle hvor du vil møte utfordrende og meningsfulle oppgaver hver dag. Vi er ambisiøse, men legger også stor vekt på arbeidsglede og et inkluderende fellesskap. Hos oss vil du nyte godt av fleksibilitet og reelle muligheter til å forme din egen karrierevei. Du vil bli del av et stimulerende og støttende arbeidsmiljø, basert i moderne lokaler nær Lysaker stasjon.

Ønsker du mer informasjon om, eller har spørsmål rundt stillingen? Ta kontakt med Mads Lyngen på tlf: 481 71 861 eller e-post: mads.lyngen@capus.no

About the employer

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og bo- og omsorgstjenester. Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Stendi har over 6000 medarbeidere, rundt 850 brukere innen barnevern, psykisk omsorg og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Virksomheten har en omsetning på rundt 3 milliarder NOK.
Stendi har siden 2019 vært en del av Ambea, som er et av Nordens markedsledende private omsorgsselskaper.

Our consultants

Mads Lyngen

Rådgiver