Vil du være med på å skape fremtiden?

Vi skal utvikle fremtidens smarte forskningspark og søker nå etter nye IT-hoder som skal være med på å realisere visjonen.

Institutt for Energiteknikk (IFE)

– Forskning for en bedre fremtid

Siden 1948 har vi vært internasjonalt ledende innen forskning på energi og kunnskapen vi har utviklet har spart petroleumsindustrien for flere hundre milliarder kroner. Vi har bidratt til utvikling av banebrytende kreftmedisin, nye løsninger innen fornybar energi, mer energieffektive industriprosesser, nullutslipps transportløsninger og fremtidsrettede energisystemer.

Vi har omfattende infrastruktur og fullskala laboratorier for å løfte prosjekter fra teoretiske modeller til kommersiell virksomhet. IFE har unik kompetanse og systemer innen strålevern og miljøovervåking av radioaktive og kjemiske utslipp. I tillegg har vi bred digital kompetanse og bidrar til kvalitetssikring og effektivisering for kunder i offentlig virksomhet, næringsliv og industri. Når neste kapittel i historien om Norge skrives, vil det handle om hvordan vi omstiller oss. Vi må skape nye og bærekraftige arbeidsplasser. Hos IFE er vi allerede i gang – vi forsker for en bedre fremtid.

Vil du vite mer om oss?

Gå til nettsiden vår

Spørsmål?

Jonas Rambæk

Partner

Christoffer Røstad

Rådgiver