ABB E-Mobility søker en dyktig prosjektingeniør for å muliggjøre en utslippsfri fremtid!

ABB E-Mobility søker en dyktig prosjektingeniør for å muliggjøre en utslippsfri fremtid!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Project Engineer
Arbeidsgiver:
ABB E-MOBILITY AS
Sted:
Fornebu
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Ida Kristiansen

Rådgiver Research og Analyse
For å akselerere vekst og verdiskapning innenfor EL-lademarkedet ble ABB E-mobility i 2021 skilt ut som en egen juridisk separert divisjon. I 2011 lanserte vi Norges første hurtiglader, og siden har vi globalt solgt over 1 million elbilladere og har oppnådd tilstedeværelse i mer enn 85 land. Vår suksesshistorie kommer som et resultat av våre over 1500 kompetente medarbeidere. For å ytterligere nærme oss vårt store mål om å muliggjøre en utslippsfri fremtid, søker vi nå flere dyktige kollegaer som vil være med oss på reisen.

Sammen setter vi bransjestandarden for å skape en renere og grønnere verden!


I ABB E-mobility legger vi mye stolthet i hvordan våre prosjektløp oppleves både internt og eksternt. For å være leveringsdyktige ut mot våre kunder er vi avhengige av å levere smidige prosesser som er transparente og gir oss trygghet og kontroll i hverdagen. Som Project Engineer i ABB vil du ha et tett samarbeid med ABB innkjøpsavdeling og salgsorganisasjonen om nye prosjekter. Til denne rollen ser vi derfor etter deg som kommuniserer effektivt og evner å bygge sterke relasjoner på alle nivåer, både internt og eksternt. Videre bør du ha en teknisk interesse og forståelse for fagområdet og et ønske om å utvikle deg innen prosjektleveranser. Stillingen rapporterer til Sales & Operations Manager.

Arbeidsoppgaver:
 • Prosjektkoordinering for levering av mindre ladefasiliteter
 • Prosjektdeltakelse for større og strategiske leveranser av ladeinfrastruktur
 • Sørge for gode kundeopplevelser
 • Koordinering av 3. parts entreprenører på prosjekter
 • Forberede nødvendig prosjektdokumentasjon, som AutoCad-tegninger, skjematiske diagrammer og prosjektdokumenter

Kvalifikasjoner og ferdigheter:
 • Høyere ingeniørfaglig utdannelse, fortrinnsvis innenfor elektro/elektronikk. Relaterte fagområder er også relevante. Nyutdannede oppfordres til å søke.
 • Evne til å lese og forstå teknisk dokumentasjon og serviceinstruksjoner, samt mekaniske og skjematiske diagrammer
 • God kjennskap og erfaring med MS Office, Excel og Visio
 • Kunnskap om markedet for lading av elektriske kjøretøy er et pluss
 • Gode språkkunnskap både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Dette inkluderer kjennskap til tekniske termer 


Vi tilbyr:
Vi heier på din personlige utvikling. Du blir en del av en uformell kultur hvor kvalitetsarbeid er i høysetet. Hos oss får du svært engasjerte kollegaer som etterlever våre verdier: Courage, Care, Curiosity, Collaboration. Videre tilbyr vi: 
 • Fleksibel arbeidstid og tilrettelegging for hjemmekontor  
 • Konkurransedyktige betingelser er en selvfølge 
 • Firmahytter, bedriftsidrettslag, helseforsikring, kvinnenettverk, Ung i ABB og treningsmuligheter.  
 • Svært gode karrieremuligheter med et stort internmarked Søknadsfrist: Utløpt


I ABB har vi klare mål om å drive mangfold og inkludering på tvers av alle dimensjoner: kjønn, LHBTQ+, evner, etnisitet og generasjoner. Sammen legger vi ut på en reise der hver og en av oss, individuelt og kollektivt, ønsker og feirer individuelle forskjeller.
 

Om arbeidsgiveren

ABB E-mobility er en global leder innen ladeløsninger for elektriske kjøretøy som muliggjør nullutslippsmobilitet for en mer bærekraftig og ressurseffektiv fremtid. Vi er en foretrukken partner for verdens største produsenter av elbilkomponenter og landsdekkende ladeoperatører for elbiler. Selskapet har den bredeste porteføljen av ladeløsninger, fra smarte ladere for hjemmet til høyeffektladere for fremtidens motorveiladestasjoner, løsninger for elektrifisering av kjøretøysflåter og lading for elektriske busser og lastebiler.

Våre konsulenter

Ida Kristiansen

Rådgiver Research og Analyse

Erling Lampe

Partner