BlueTree søker dyktig konsulentsjef!

BlueTree søker dyktig konsulentsjef!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Konsulentsjef
Arbeidsgiver:
BlueTree AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

BlueTree søker nå etter en ny nøkkelrolle i selskapet for konsulentavdelingen!

Dette er en unik mulighet for riktig person til å bli del av en satsning i et "annerledesselskap". Vi ble Norges fjerde Cisco-gullpartner i juni 2022. Dette er i seg selv et kvalitetsstempel, og vil også drive større etterspørsel etter våre tjenester. Vi er ikke bare en produsentpartner og konsulentselskap, vi bygger også våre egne åndsverk innen software og hardware, som vi kombinerer med ledende tredjepartsprodukter. I tillegg tilbyr har vi en storsatsning på MSP-tjenester og driftssenterløsninger. 

Vil du videreutvikle et sterkt og anerkjent fagmiljø?

Som konsulentsjef vil du få en sentral rolle i videreutvikling av konsulentavdelingen og du vil bli en del av ledergruppen, med både operativt og strategisk ansvar. Du får totalansvar for konsulentavdelingen, med resultat- og personalansvar. BlueTree er allerede et sterkt merkenavn på nettverksteknologier, men vi ser også på å etablere nye fagmiljøer på andre områder. Vi har våre tanker om hvilken retning vi ønsker å gå, men her vil du også få en viktig stemme rundt oppbyggingen av denne videreutviklingen. Spesielt rekruttering og anskaffelse av nye kunder vil bli viktig i den første perioden.

Arbeidsoppgaver:

Som Konsulentsjef vil du videreutvikle og forvalte avdelingens konsulenter innen nettverk, Cloud, datasenter og systemutvikling. En viktig del av dette blir å rekruttere nye konsulenter til eksisterende og nye fagområder, samt etablere og vedlikeholde nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører. Du skal også identifisere nye kunder og rammeavtaler innen privat og offentlig sektor, samt å identifisere kompetansebehov hos både nye og eksisterende kunder. Andre oppgaver vil være å:

  • Utforme anbudsbesvarelser. Dersom du ikke har tilstrekkelig erfaring i dag, vil du evne å kunne drive anbud selvstendig med tiden - selvfølgelig med nødvendig støtte internt
  • Etablere langsiktige kunderelasjoner
  • Administrere og følge opp selskapets konsulenter på kundeoppdrag

Kvalifikasjoner og ønskede personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som har erfaring med IT-rekruttering og formidling av IT-konsulenter. Med hovedvekt på sistnevnte. Det er et stort pluss dersom du allerede har et eksisterende nettverk.
Det er viktig at du er en god kommunikatør, både skriftlig og muntlig. Vi ønsker at du har høyere formell utdannelse, men personlige egenskaper og erfaring kan kompensere for manglende utdanning.

BlueTree tilbyr:

Vi tilbyr, for å nevne noe, konkurransedyktig lønn med meget skalerbar bonusmodell, aksjesprogram, et strukturert opplæringsprogram for videreutvikling, svært god pensjonsordning, forsikring med kiropraktor- og psykologtimer, og ikke minst, muligheten til å bli del av et sterkt og anerkjent fagmiljø. Andre hygienefaktorer er treningsabonnement og bredbånd. Hos oss legger vi til rette for store muligheter for personlig utvikling. Vi oppfordrer til spesialiseringer og sertifiseringer, og det er dermed gode muligheter for å oppnå dokumentasjon for din kompetanse. Vi er en dynamisk organisasjon med et internasjonalt arbeidsmiljø i en spennende bransje som er i rask endring. 

Send inn en søknad dersom dette høres interessant ut! Har du andre spørsmål kan du kontakte våre rådgivere.

Om arbeidsgiveren

BlueTree er et norsk prisvinnende teknologiselskap som leverer ekspertise og produkter med fokus på nettverk og data. Selskapet består av eksperter innen de nyeste programvaredefinerte nettverksteknologiene, dataforskere som er i stand til å bruke maskinlæring for å trekke ut nøkkelkundedata, samt fullstack-utviklere som er i stand til å bygge komplette forretningsløsninger skreddersydd til kundenes behov.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator