Boots ser etter en ny Business Solutions Manager Finance!

Boots ser etter en ny Business Solutions Manager Finance!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Solutions Manager Finance
Arbeidsgiver:
Alliance Healthcare Norge
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver
Er du lidenskapelig opptatt av å utnytte teknologi for å drive forretningsvekst og effektivitet? Har du bred erfaring med SAP FI/CO og finansielle systemer? Da har vi en spennende mulighet for deg!

Vi søker en dyktig og erfaren Business Solutions Manager Finance som vil bli en del av vårt Business Solutions team. I denne rollen vil du spille en viktig rolle i å sikre at våre forretningssystemer og applikasjoner er i tråd med våre strategiske mål og støtter finansfunksjonen. Om du har en interesse for HR- og kvalitet vil dette også være en fordel i stillingen. Du vil samarbeide tett med interessenter, analysere eksisterende systemer, identifisere områder for forbedring og bidra til utviklingen av initiativer for å øke brukeropplevelsen og produktivitet.

Stillingen er organisert under Business Solutions teamet i vår IT-avdeling og rapporterer til Head of Business Solutions. Stillingen vil jobbe primært med Finance, men også med HR og kvalitet.

Ansvarsområder:
 • Samarbeide med beslutningstakere, systemeiere og brukere for å definere forretningskrav og mål for systemene
 • Evaluere effektiviteten til eksisterende finansielle systemer og foreslå tiltak for forbedring
 • Støtte utarbeidelsen av rapporter og anbefalinger for å styrke prosesser i bruk av systemene
 • Delta i prosjekter knyttet til SAP, ny ERP/VMS implementering og andre relevante initiativer, samt forstå hvordan andre prosjekter og integrasjoner vil påvirke SAP
 • Vurdere nye applikasjoner, programvareprodukter eller oppgraderinger av eksisterende applikasjoner
 • Vedlikeholde oversikt over programvareaktiva og tilhørende kontrakter/avtaler
Kvalifikasjonskrav:
 • Erfaring med SAP FI/CO-konfigurasjon og tilpasning
 • Erfaring med finans- og regnskapsprosesser
 • God forståelse av ERP-systemer og -prosesser
Det er ønskelig med erfaring fra en eller flere områder:
 • Kunnskap om dataintegrering med SAP
 • Kjennskap til SAP Warehouse Management og SAP Material Management
 • Erfaring med SAP Masterdata Management
Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne rollen bør du ha gode analytiske ferdigheter, evne til problemløsning, samt gode kommunikasjonsevner. Du må være i stand til å samarbeide effektivt på tvers av team, samtidig som du evner å håndtere flere prioriteter.

Vi tilbyr:
 • Internasjonalt samarbeid og fokus på kompetanseutvikling i et av verdens største selskap i sin bransje
 • Inngå i et dynamisk og proaktivt miljø med ambisiøse og hyggelige kolleger 
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Personalrabatt i våre apotek
 • Nye og moderne kontorlokaler i Økern Portal rett i nærheten av T-bane, buss, restauranter og treningssenter
 • Hybridløsning med mulighet for hjemmekontor
Hvis du ser etter en utfordrende mulighet der du kan bruke din ekspertise innen SAP FI/CO samtidig som du bidrar til strategiske initiativer i en dynamisk organisasjon, ønsker vi å høre fra deg.
Bli med oss mens vi fortsetter å drive innovasjon gjennom teknologi. Søk i dag!

Søknader blir behandlet fortløpende.
For spørsmål om stillingen kan Head of Business Solutions, Marianne Bergene, kontaktes på 99024334, Marianne.Bergene@alliance-healthcare.no.
Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Oppstart etter nærmere avtale.

OM CENCORA
Cencora er et ledende, globalt selskap innen farmasøytiske tjenester. Vårt fokus er å forbedre livene til mennesker og dyr over hele verden. Vi samarbeider med farmasøytiske innovatører på tvers av verdikjeden for å lette og optimalisere markedstilgangen til legemiddelbehandling. Vi sørger for sikker og pålitelig leveranse av legemidler, helseprodukter og løsninger. Selskapet har 46 000+ ansatte globalt, som alle bidrar til selskapets formål: Vi står sammen om vårt ansvar for å skape en sunnere fremtid. Cencora er rangert som nr. 11 på Fortune 500 og nr. 24 på Global Fortune 500 med mer enn 200 milliarder USD i årlig omsetning. Les mer om selskapet på www.cencora.com Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.
 

Om arbeidsgiveren

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS eier og driver over 150 Boots Apotek i Norge. Vi har kjedekontor på Økern i Oslo og grossisten Alliance Healthcare Norge AS, med administrasjon og lager på Langhus og lager i Tromsø. Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008.

Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere bestselgende merkevarer for eksempel No7, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots Apotek i Norge. Boots Apotek/Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge AS er en del av det internasjonale selskapet Cencora.

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver

Jonas Rambæk

Partner

Søk på stillingen