Color Line ser etter en Application Manager!

Color Line ser etter en Application Manager!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Application Manager
Arbeidsgiver:
COLOR LINE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
28.05.2024

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver
Color Line har de senere årene investert tungt i fornyelse av systemporteføljen, og er godt i gang med digitalisering av kundeopplevelsen og effektivisering av interne arbeidsoppgaver. Digitaliseringsarbeidet er fundamentert i en konsernstrategi som beskriver hvordan digitalisering skal gi Color Line konkurransefortrinn, blant annet gjennom bedre kundeopplevelser, økt mulighet for selvbetjening og økt lønnsomhet. Strategien beskriver også veien til en mer agil arbeidsmetodikk og kontinuerlig utvikling av arbeidsprosesser og kultur, som alle er grunnsteiner i forbedringsarbeidet.

I Color Line er det mange tverrfaglige initiativer på tvers av organisasjonen, spesielt innen IT. Color Line ser derfor etter en Application Manager som vil være sentral i prioritering og operasjonalisering av disse initiativene. Denne rollen vil jobbe tett med hele IT-organisasjonen. Du vil være ansvarlig for å sikre at applikasjonene møter forretningsbehovene, samt bidra til smidige implementeringer og kontinuerlig forbedring av applikasjonslandskapet.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • I samarbeid med leverandør være ansvarlig for å utarbeide veikart for teknologivalg og teknisk løsningsarkitektur i tråd med strategi og forretningsbehov
  • Oversette forretningsbehov til tekniske løsninger
  • Være en aktiv brobygger mellom teamet og resten av IT for å sikre helhetlige arkitekturløsninger          
  • Koordinere og samarbeide med Release Manager ved nye releaser eller andre type oppgraderinger/vedlikehold
Vi ser etter deg som har:
  • Relevant høyere utdannelse
  • Relevant erfaring med applikasjonsdrift og IT-infrastruktur                   
  • Kompetanse med skyteknologi, gjerne Azure-plattformen
  • Kjennskap eller erfaring med Microsoft Business Central
  • Gode skriftlig og muntlig kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
Er dette deg?
Du er engasjert, initiativrik og flink til å skape resultater sammen med andre. Du bidrar aktivt til utvikling av selskapet og dine kollegaer. Du er god på koordinering, strukturert, og løsningsorientert. Vi tror det er viktig at du trives både med selvstendig arbeid og samarbeid med andre. I tillegg tror vi du har en lidenskap for å levere løsninger med høy kvalitet og kontinuerlig forbedre prosessene du deltar i.

Vi tilbyr:
Hos oss blir du del av et positivt og engasjerende arbeidsmiljø der du vil få utfordrende og varierte oppgaver. Du får utvikle deg både faglig og personlig sammen med kollegaer du trives med og som har samme målsetninger som deg. Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktig lønn og gode personalordninger.

Om arbeidsgiveren

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 2000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig om lag 3,8 millioner reisende, 900 000 personbiler og 180 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line skal være en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling. Vi har en ambisjon om nullutslipp innen 2050 og har 18 bærekraftsprosjekter gående.

I Color Line er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Våre verdier er «Bryr oss – Bygger tillit – Bryter vei», og våre ansatte er vår viktigste ressurs.

Våre konsulenter

Jonas Rambæk

Partner

Christoffer Røstad

Rådgiver

Søk på stillingen