Er du Com4s nye System Engineer?

Er du Com4s nye System Engineer?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
System Engineer
Arbeidgiver:
COM4 AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Er du Com4s nye System Engineer?

Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer. Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen.

Som en Mobile Virtual Network Operator (MVNO) har Com4 sitt eget kjernenett som kjører på vår Private Cloud / datasentre i Norge. Gjennom roamingavtaler tilbyr vi global IoT kommunikasjon på 2G-5G. Com4 skal videreutvikle teknologi- og tjenesteporteføljen for å fullt ut utnytte mulighetene utviklingen innen 5G og IT/Cloud gir. Det vil medføre mye spennende arbeid med toppmoderne teknologi og verktøy.

For å ytterligere forsterke vårt tekniske team, søker vi en System Engineer som har kompetanse på de fleste av følgende områder:
 • Linux (Ubuntu, RedHat, CentOs) administration.
 • Kubernetes drift, for cloud-native microservices based apps
 • Datasenterteknologier (server, nettverk, lagring, infrastruktur) og drift av virtuelle miljøer (som VMware, KVM, ProxMox).
 • Database håndtering (MySQL, PGsql)
 • Identitetshåndtering (OpenLDAP/ RedHat IDM, Free IPA)
 • Applikasjonsdrift (Apache, Nginx, bind, Prometheus, Grafana, SMTP, SNMP, NTP, syslog)
 • Automatisering (Ansible, Puppet, Chef)
 • Generell IT kompetanse, som scripting (Bash, Python, Perl)

Vi tror følgende egenskaper er viktig for å lykkes i stillingen:
 • Du liker å jobbe både med både utvikling og drift i et DevOps miljø.
 • Du er fleksibel og tar tak der det trengs.
 • Du har gode samarbeids– og kommunikasjonsevner.
 • Du arbeider selvstendig, foreslår og gjennomfører forbedringer på eget fagområder

Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø - her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub´en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linje. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontor og valg av arbeidsverktøy som passer deg.

Hos oss får du virkelig jobbe med de siste trendene innen IT og Cloud!

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og har en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Vi er et sertifisert Great Place to Work.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

Rekrutteringsassistent

Søk på stillingen