Er du Com4s nye System Engineer?

Er du Com4s nye System Engineer?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
System Engineer
Arbeidsgiver:
Com4 AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Om oss

Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer. Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen.

Som en Mobile Virtual Network Operator (MVNO) har Com4 sitt eget kjernenett som kjører på vår Private Cloud / datasentre i Norge. Gjennom roamingavtaler tilbyr vi global IoT kommunikasjon på 2G-5G. Com4 skal videreutvikle teknologi- og tjenesteporteføljen for å fullt ut utnytte mulighetene utviklingen innen 5G og IT/Cloud gir. Vi har en ambisiøs innovasjonsagenda hvor kundene vil få mange fordeler ved å benytte en IoT spesialist, og det medfører mye spennende arbeid på IT siden med toppmoderne teknologi og verktøy.

Om rollen

Som System Engineer vil dine hovedoppgaver inkludere drifting av eksisterende virtuelle miljøer, Linux-servere, lagringsløsninger, containermiljøer og applikasjoner som kjøres der. Du vil også jobbe med videreutvikling av arkitektur og miljøene ved å designe kapasitetsutvidelse, erstatning av plattformer og introduksjon av nye plattformer. Videre vil du være ansvarlig for automatisering av prosesser, fra VM delivery, til service-chaining, CI/CD-pipelines og automatisk testing.

For å lykkes i denne stillingen, tror vi det er viktig at du liker å jobbe med både utvikling og drift i et DevOps-miljø. Videre er du komfortabel med å ta tak i hele spekteret av rollen, fra å designe et helt nytt K8-miljø, til å dra ut på datasenteret for å bytte deler i serverne. Vi ser etter deg som er løsningsorientert og uredd i møte med kompliserte oppgaver. Vi verdsetter gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samtidig som det er avgjørende å arbeide selvstendig og proaktivt på eget fagområde.

For å ytterligere forsterke vårt tekniske team, søker vi en System Engineer som har kompetanse på de fleste av følgende områder:
 
  • Linux (Ubuntu, RedHat, CentOs) administration
  • Kubernetes drift, for cloud-native microservices based apps
  • Database håndtering (MySQL, PGsql, Redis, Clickhouse)
  • Applikasjonsdrift (Apache, Nginx, Bind, Prometheus, Grafana, ELK, SMTP, SNMP, NTP, Syslog)
  • Automatisering (Ansible, Puppet, Chef)
  • Generell IT kompetanse, som scripting (Bash, Python, Perl)
  • Hands-on erfaring med drift av datasenterteknologier (server, nettverk, lagring, infrastruktur) og virtuelle miljøer (som VMware, ProxMox) 

Vi tilbyr

Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø - her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub´en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linje. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontor og valg av arbeidsverktøy som passer deg.

Hos oss får du virkelig jobbe med de siste trendene innen IT og Cloud!

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og har en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Vi er et sertifisert Great Place to Work.

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst