Er du god på å kommunisere verdien av løsninger til andre?

Er du god på å kommunisere verdien av løsninger til andre?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Client Executive
Arbeidsgiver:
GLOBALCONNECT AS
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Trives du med å identifisere og utvikle kommersielle muligheter med utgangspunkt i digitale tjenester og løsninger? Er du samtidig god på å kommunisere verdien til andre?

GlobalConnect går til markedet med løsninger helt i front av utviklingen. Dette medfører at de kan levere betydelig større merverdi enn sine konkurrenter, og kan tilby sine kunder kommunikasjonsløsninger hvor de tar totalansvaret for kommunikasjonsløsningene til en virksomhet.

Som Client Executive hos GlobalConnect vil du jobbe med å videreutvikle kundeforholdet til noen av selskapets største og viktigste kunder. Videreutvikle relasjonene til kunden, kartlegge kundens behov og presentere løsninger som forsterker relasjonen mellom Global Connect og kundene, er viktige oppgaver i rollen.

Du vil, sammen med andre kompetanseteam, utarbeide løsningsforslag, tilbud og kontrakter basert på kundenes behov og mål. Du vil aktivt lede dialogen med kundene der fokus vil være hvordan GlobalConnect sine innovative løsninger for datakommunikasjon, sikkerhet og nettverk kan bidra til å understøtte kundens fremtidige forretningsmål. Du drives av strategisk og proaktivt salgsarbeid til kunder i storkunde segmentet og opptrer som rådgiver med utgangspunkt i kundens forretning. I GlobalConnect liker vi å ha høyt aktivitetsnivå mot og med kunder, enten alene eller sammen med dyktige ressurser internt, slik at våre kunder opplever seg sett og forstått.

Våre storkunder har mer enn 250 ansatte, og du må være komfortabel med å fungere som en rådgiver mot toppledelsen i denne type selskap. GlobalConnect er et sterkt teknologidrevet selskap som nå har nye spennende satsningsområder, så at du er teknologisk nysgjerrig og lærevillig er en forutsetning.

GlobalConnect tilbyr
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og bilordning
  • Pensjons- og gruppelivsforsikring samt helse- og reiseforsikring
  • Utviklingsmuligheter i et Europeisk IT-selskap i vekst
  • Gode muligheter til å påvirke egen arbeidssituasjon
  • Et arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
  • Mulighet for faglig og personlig utvikling
  • En moderne arbeidsplass på̊ Fornebu, hybrid kontorløsning inkl. hjemmekontor

Om arbeidsgiveren

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 93.000 kilometer fiber og 27.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for. GlobalConnect har 1600 ansatte og omsetning på over 500 millioner euro i året.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent