Er du Protector Forsikring sin nye Key Account Manager?

Er du Protector Forsikring sin nye Key Account Manager?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Key Account Manager
Arbeidgiver:
Protector Forsikring ASA
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Ida Kristiansen

Rådgiver Research og Analyse
En av Protector sine absolutte styrker er lite byråkrati og korte beslutningsveier. I Protector er vi svært opptatt av utvikling, og vi vil derfor kunne tilby et profesjonelt og inspirerende arbeidsmiljø hvor du får store muligheter for utvikling. I Protector vil du få kollegaer som utfordrer seg selv og hverandre, og finner de beste løsningene sammen. I tillegg til et fantastisk arbeidsmiljø tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og holder til i sentrale og moderne lokaler på Aker Brygge.

Vi tror at frihet og ansvarsfølelse er mer effektivt enn detaljstyring, så du vil som en del av vårt megler-team raskt få ansvar for oppfølging og lønnsom vekst av egen portefølje. I dag består megler-teamet av 4 KAM-er og 9 forvaltere med ulike bakgrunner, styrker og interesseområder. Vi søker nå deg som vil være med å styrke dette teamet ytterligere.  

Arbeidsoppgaver:
Som Key Account Manager i Protector er det din oppgave å spille meglerne gode og hjelpe de til å lykkes med sine kunder. Protector er utfordreren i bransjen og det å bygge unike relasjoner med meglere og kunder er helt avgjørende for lønnsom vekst i selskapet. På denne måten driver vi våre samarbeidsprosesser fremover og skaper forretningsmessig utvikling. Andre arbeidsoppgaver vil være:
  • Ansvar for egne meglerhus, herunder utarbeiding av strategier og målsetninger
  • Fungere som en sparringspartner med forsikringsmeglerne
  • Forretningsmessig utvikling - lønnsom vekst
  • Utadrettet kommersiell aktivitet
  • Delta aktivt i prosjekter internt som gir økt forretningsverdi for selskapet

Kvalifikasjoner vi ønsker at du har:
  • Høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring eller juss
  • Erfaring fra forsikring er en fordel, men annen relevant erfaring kan kompensere
  • Erfaring fra salg og/eller kundeoppfølging
  • Sterke kommunikasjonsevner – internt og eksternt

Personlige egenskaper:
For å lykkes i rollen bør være trygg i deg selv og en relasjonsbygger av natur. Vi ønsker deg som er selvgående, resultatorientert og proaktiv. Du har en positiv holdning og god forretningsforståelse, og evner å se din rolle i et større perspektiv. Du er analytisk anlagt, og har interesse og evner å se økonomiske sammenhenger. Videre bør du trives i et arbeidsmiljø preget av et høyt tempo med et ønske om å utfordre deg selv og kollegaer til å vinne anbud og levere over forventning. I tillegg har du god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.


Søknadsfrist: Løst.
Vi behandler søknader fortløpende, og oppfordrer deg til å søke så snart som mulig.
Dersom du har spørsmål om stillingen, hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus v/ Steinar Nilsen (991 00 436) eller Head of Broker Service Jørgen Mortensen (980 89 669).

Om arbeidsgiveren

Vi er utfordreren. Dette skal vi være gjennom unike relasjoner, fremragende beslutninger og kostnadseffektive løsninger. Vårt viktigste løfte til markedet er at vi skal være enkle å ha med å gjøre, kommersielt attraktive og til å stole på. Protector tilbyr skadeforsikring til store og mellomstore bedrifter i tillegg til offentlig sektor i Norge, Sverige, Danmark, Finland og UK.

Våre konsulenter

Steinar Nilsen
Partner

Ida Kristiansen

Rådgiver Research og Analyse