Fearnley Securities opplever økende oppdragsmengde og søker nå en erfaren og deal-orientert Director / Senior Associate til sitt Equity Capital Market-team

Fearnley Securities opplever økende oppdragsmengde og søker nå en erfaren og deal-orientert Director / Senior Associate til sitt Equity Capital Market-team
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Director / Senior Associate ECM
Arbeidsgiver:
Fearnley Securities AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner
Fearnley Securities ønsker å styrke sitt ECM-team med en erfaren og kommersielt anlagt Director / Senior Associate. I denne rollen vil du være en viktig støttespiller for alle våre transaksjonsteam gjennom planlegging og gjennomføring av egenkapitaltransaksjoner. Du vil jobbe tett på industrispesialistene innen våre kjerneområder som omfatter renewables, cleantech, seafood, shipping, energi og relaterte tjenester. Hovedfokuset vil være på transaksjoner rettet mot Oslo Børs, men også transaksjoner i andre markeder, og i private verdipapirer.

ECM-teamet har ansvaret for en betydelig grad av koordinering i forbindelse med transaksjoner, og det kreves at du har solid forståelse for virksomheten i et verdipapirforetak. Du må ha god økonomisk utdannelse og juridisk forståelse. Det forventes at du jobber strukturert, er i stand til å håndtere store informasjonsmengder, korte tidsfrister, og høy intensitet mens transaksjoner pågår.

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
  • Minimum 3 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra verdipapirforetak
  • Transaksjonserfaring innen egenkapital-området
  • Utadvendt, kreativ og kommersielt anlagt
  • En dyktig lagspiller, du trives med å gjøre andre gode
  • Solide kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter

Vi tilbyr:
  • Et engasjert, godt og ambisiøst fagmiljø
  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Kontorer i et av Norges flotteste og mest moderne kontorbygg, sentralt i Barcode
  • Gode betingelser og prestasjonsbasert kompensasjon

Kontakt gjerne vår samarbeidspartner Capus ved partner Johannes Westersø, på tlf. 95 17 91 69 eller e-post johannes.westerso@capus.no, for en uforpliktende og hyggelig prat, gjerne på Teams eller over en kaffekopp.

Om arbeidsgiveren

Fearnley Securities er et ledende uavhengig meglerforetak som bistår kunder over hele verden gjennom sine kontorer i Oslo, Singapore og New York. Blant våre kunder er store internasjonale investorer, family offices og finansinstitusjoner.

Fearnley Securities er en del av Astrup Fearnley Gruppen som er et internasjonalt ledende meglerhus med i overkant av 350 ansatte fordelt på 15 kontorer verden over. Gruppen er heleid av Astrup Fearnley-stiftelsen.

Våre konsulenter

Jenny Conradi

Rådgiver Research & Analyse

Johannes Westersø

Partner