Ice søker International Roaming Coordinator!  

Ice søker International Roaming Coordinator!  
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
International Roaming Coordinator
Arbeidsgiver:
Ice Communication Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Ice leverer ett av verdens beste, og Norges mest stabile nett med bransjens beste kundeservice. De fleste som bytter mobiloperatør velger Ice. Slik har det vært alle 7 årene siden Ice begynte å selge mobilabonnement. Ice er et mobilselskap med rundt 300 ansatte og hovedkontor i Nydalen. Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av “Great Place to Work”, og er kjent av våre ansatte for å tilby mye fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vi er eid av det norske industrikonsernet Lyse, og jobber for sikkerhet og konkurranse i det norske telekommarkedet. Med milliardinvesteringer bygger vi Norges raskeste 5G-nett, og sørger for høyhastighetsbredbånd til alle.

Nå gjør vi et stort løft på vår internasjonale tjeneste og vi har behov for en dyktig ressurs som kan bidra til å nå våre ambisiøse mål. Dette blir en spennende og krevende reise som er godt forankret i Ice sin strategi. 

Ice har dekning i hele verden via roamingpartnere (mobiloperatører) og eksterne leverandører. International Services består av to ansatte som er ansvarlig for tjenesten i utlandet, og når vi skal forbedre tjenesten må vi også styrke teamet. Vi er organisert i Procurement avdelingen, Teknisk Divisjon og har et koordinerende ansvar internt for alle roamingrelaterte aktiviteter og tjenester. Vi fokuserer på å redusere kostnader, øke kvaliteten og bidra til at kundene får en enklere brukeropplevelse i utlandet. I årene fremover vil det i tillegg være viktig å lansere 4G tale i utlandet for å sikre en god tjeneste når 2G og 3G nettene legges ned hos våre roamingpartnere. 

Stillingens ansvar: 
Du vil stå for en storstilt utrulling av nye roamingavtaler med mobiloperatører i utlandet, hovedsakelig utenfor EU, og med Ice sine roamingpartnere og leverandører vil du ha en løpende oppfølgning og kommunikasjon. Du vil sammen med teamet inngå nye avtaler samt ha jevnlig oppdatering av eksisterende. Internt i Ice vil du koordinere alle roamingrelaterte aktiviteter, dette innebærer å koordinere ansvar mellom alle relevante avdelinger – kommersiell avdeling, produkt, teknisk, billing og marked. Du vil samarbeide med kommersielle avdelinger som har ansvaret for tilbudet i sluttbrukermarkedet. Du vil rapportere til Head of International Services.  

Formelle krav: 

  • Utdanning på høyskolenivå. 
  • Bransjeerfaring fra telekommunikasjon.
  • Må beherske engelsk og norsk godt, skriftlig og muntlig. 
  • Erfaring med internasjonal avtaleforhandling er et stort pluss, men ikke et krav.

Personlige egenskaper: 
Ice trenger en som har gode relasjonsbyggende egenskaper, en som kan være utadvendt og trives med å koordinere ulike miljøer. Du må kunne ta ansvar for hele verdikjeden, være ryddig og opptatt av å ha kontroll på prosesser. Det vil være en fordel å ha grunnleggende forståelse for drift og støttesystemer i en telekom verdikjede. Du må være profesjonell i kommunikasjon med eksterne partnere, og har du internasjonal erfaring er det til stor fordel.  

Ice tilbyr: 
Hos oss kan vi love et morsomt og hektisk miljø hos en mobiloperatør i sterk vekst samt gode muligheter for videre utvikling.Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av “Great Place to Work”, og det med god grunn! Vi er fleksible på hjemmekontor, tilbyr konkurransedyktige vilkår og er veldig opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Du finner vårt moderne kontor på Nydalen i Oslo.  

Ta gjerne kontakt med vår Partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Rebecca Vatnar / Rebecca.vatnar@capus.no dersom du har noen spørsmål.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Rebecca Vatnar

Rådgiver