Norion Bank utvider teamet og vil ha med deg på laget!

Norion Bank utvider teamet og vil ha med deg på laget!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Kundeansvarlig
Arbeidsgiver:
Norion Bank AB, Norge Filial
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Ramajana Knudsen

Sourcing Manager

Johannes Westersø

Partner
Senior Kundeansvarlig

I Norion Bank AB kommer du til et selskap med gode verdier som entreprenørskap, engasjement og omtanke. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde kunder og stolte ansatte.

Hos oss vil du holde deg godt oppdatert på nordisk næringsliv og møte mange spennende selskaper, mennesker og situasjoner. Som ansatt i et lite børsnotert selskap vil du møte et pulserende og fleksibelt miljø internt som gjerne skiller seg fra andre tradisjonelle bankmiljøer. Her er det korte beslutningsveier og mye rom for påvirkning.

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt luftige og sentrale kontor på Skøyen i Oslo.

Her er dine utfordringer

I rollen som Senior Kundeansvarlig vil du jobbe tett på ledelsen hos våre kunder for å finne gode finansieringsløsninger. Du vil være med å utvikle nye kunderelasjoner i tillegg til å ha eget porteføljeansvar. Norion Bank er i sterk vekst og vi søker deg som vil bidra til å videreutvikle forretningsområdet kommersielt fremover. Du vil ha fokus på å tilby arbeidskapitalfinansiering samt lån til selskaper som verdsetter fleksibilitet og raske prosesser. Her er det gode muligheter til å påvirke egen rolle.

Ansvar og arbeidsoppgaver
  • Bidra med nye kunder innenfor vårt fokusområde
  • Skreddersy løsninger til kundens finansieringsbehov
  • Presentere løsninger for kunder og kredittkomité
  • Kundeoppfølging for å etterleve interne og eksterne krav

Din erfaring og kompetanse
Vi søker deg som har bachelor eller master innen økonomi eller lignende. Du har erfaring fra å jobbe strategisk med kunder på ledelsesnivå og trives med å utforme gode løsninger i samarbeid med kunden. Erfaring fra tilsvarende stilling innen bank/finans er en fordel.

For å lykkes i rollen og trives hos oss er det viktig du er fremoverlent og foretrekker å jobbe proaktivt med salg. Du kjenner deg igjen i våre verdier og er sulten på å bygge egen kundeportefølje. Det er høy grad av fleksibilitet i stillingen så det er avgjørende at du er strukturert og kan jobbe både selvstendig og i team. I Norion bank er vi opptatt av mangfold blant våre ansatte og etterstreber et miljø der vi utfyller hverandre.
Søknader behandles fortløpende!

Dersom du har spørsmål eller er nysgjerrig på rollen, er du velkommen til å kontakte Johannes Westersø eller Ramajana Knudsen i Capus. Vi setter gjerne opp en prat på video, eller tar en kaffeprat med deg. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Norion Bank AB er en nordisk forretningsbank som henvender seg til små og mellom store bedrifter som søker finansiering av arbeidskapital, oppkjøpsfinansiering og kortere eiendomsfinansieringer. Den typiske Norion Bank kunden er en nordisk bedrift i vekst, som trenger bistand til arbeidskapitalfinansiering, finansiering i forbindelse med et oppkjøp eller en investering. Finansieringen Norion Bank tilbyr er ofte finansiering som de større bankene ikke tilbyr i like stor grad da finansieringen ofte skreddersys etter kundens behov. Banken er børsnotert på Stockholmsbørsen og hadde per 4.kvartal 2023 en utlånsportefølje på ca 45 mrd. sek.

Våre konsulenter

Ramajana Knudsen

Sourcing Manager

Johannes Westersø

Partner

Søk på stillingen