Teleplan Consulting søker Seniorkonsulent

Teleplan Consulting søker Seniorkonsulent

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorkonsulent
Arbeidgiver:
TELEPLAN CONSULTING AS
Sted:
LYSAKER
Vi har et av Norges sterkeste arkitekturmiljøer med erfarne virksomhetsarkitekter, løsningsarkitekter, systemarkitekter og sikkerhetsarkitekter. Vi jobber blant annet med virksomhetsarkitektur for helsesektoren, sikkerhets- og plattformarkitektur for Forsvaret, Politiet og Telenor, og løsningsarkitektur for Skatteetaten. Vi har et mer fokusert faglig miljø av likesinnede som skiller oss fra de fleste andre. Hos oss kombineres ofte rollen som arkitekt med en grad av prosjekt- og prosessledelse.

Vi har gode faglige diskusjoner om reelle og krevende problemstillinger. Vi er likeverdige, vi respekterer hverandre og vi tør være åpne - fordi vi er trygge på hverandre. Da bruker vi hverandre på en helt annen måte enn i de fleste andre større konsulentselskapene. Vi har tilgang til mange av de mest utfordrende prosjektene og arkitekturutfordringene i Norge.

Vi skiller oss ut på faglig kompetanse og erfaring. Vi stiller større krav til faglig bakgrunn enn de fleste, og vi setter kontinuerlig læring i system som også er tilpasset den enkelte konsulent.

Hvem ser vi etter?
Du har en høyere IT-rettet utdannelse, fortrinnsvis på Masternivå. Du har jobbet med IT/digitaliseringsprosjekter i minst 10 år, hvorav arkitektur i mer enn 4 år. Du har konsulenterfaring mot offentlig sektor, og liker å jobbe i prosjekter. Det er ingen ulempe om du også liker å drive prosesser og prosjekter kombinert med arkitektur.   

Hvorfor jobbe hos oss?
Du vil få en selvstendig rolle og du vil ha stor påvirkning, her blir du ikke en i mengden. Vi tilbyr et faglig og sosialt miljø utenom det vanlige, med betingelser og goder som står i samsvar med det faglige høye nivået vi er kjent for. Hos oss jobber det bare ansvarsfulle og erfarne rådgivere. Da trenger vi ikke unødvendig byråkrati eller regler. Vi stoler på hverandre. Våre konsulenter setter pris på fleksibiliteten, friheten og det vi skaper av verdier for kundene våre.

Vi kan tilby deg en fleksibel arbeidstid med en god «work-life-balance». Vi har firmahytte på Norefjell/Haglebu i nydelige omgivelser og vi arrangerer faste faglige og sosiale sammenkomster, inkludert årlige samlinger i utlandet. I tillegg har vi bedriftsidrettslag sammen med vårt søsterselskap Teleplan Globe.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Seniorrådgiver i Capus, Kjersti Blair på kjersti.blair@capus.no eller 91333778

Om arbeidsgiveren

Teleplan Consulting er et av Norges mest erfarne og anerkjente konsulentselskap. Helt fra 1959 har Teleplan drevet konsulentvirksomhet, skapt innovasjon og utviklet løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge. Teleplan Consulting er et konsulentselskap bestående av ca 30 erfarne prosjektledere og rådgivere som bistår offentlig og privat virksomhet med digitalisering.

Vår kjernekompetanse er prosjektledelse, arkitektur og informasjonssikkerhet. Vi er samarbeidspartner for sentrale aktører i det norske markedet, som Forsvaret, politiet, helsesektoren, samferdsel, teleselskapene, de store offentlige virksomhetene, Oslo kommune, samt et utvalgte større, private virksomheter.

Våre konsulenter

Kjersti Blair
Seniorrådgiver
Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Søk på stillingen