Teleplan Consulting søker Seniorkonsulent

Teleplan Consulting søker Seniorkonsulent

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorkonsulent
Arbeidgiver:
TELEPLAN CONSULTING AS
Sted:
LYSAKER

Kontakt konsulent

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Søker du et sterkere fagmiljø innenfor arkitektur, prosjektledelse og sikkerhet?  

Teleplan Consulting er et leverandøruavhengig konsulentselskap med erfarne rådgivere som bistår samfunnsviktige virksomheter med digital omstilling. Vi har et sterkt fagmiljø med ca 30 seniorrådgivere innenfor arkitektur, prosjektledelse og sikkerhet, og jobber for kunder innenfor helsesektoren, Forsvaret, politiet, skatteetaten, Statens vegvesen, Telenor med flere. Oppdragene er store og faglig krevende med deltagere fra både ledelse og fagmiljøer hos kundene, og involverer ofte eksterne leverandører i implementeringsfasen. Vi sitter på kundens side av bordet, og er ofte med fra oppstarten av prosjektene. Vårt bidrag er kunnskap om IT, teknologi og løsninger kombinert med lang erfaring med prosjekt- og endringsledelse. Vi skiller oss ut på faglig kompetanse og erfaring. 90% av våre konsulenter har Mastergrad, kvinneandelen er 30% og økonomien er god.

Teleplan Consulting er en del av Teleplan, et familieeid selskap som har bidratt med samfunnsutvikling og beredskap gjennom teknologiprosjekter og innovasjon i mer enn 60 år.

Hvem ser vi etter?
Du har en høyere IT-rettet utdannelse på Master- eller Bachelor nivå.
Du har jobbet med IT/digitaliseringsprosjekter i minst 8 år, som arkitekt/virksomhetsarkitekt, eller prosjektleder.
Du har konsulenterfaring mot offentlig sektor.

Hvorfor jobbe hos oss?
Gjennom rammeavtaler har vi stort tilfang til spennende oppdrag. Du vil få en selvstendig rolle og du vil ha stor påvirkning i en flat organisasjon som deler dine interesser. Her blir du ikke en i mengden. Vi tilbyr et faglig og sosialt miljø utenom det vanlige, med betingelser og goder som står i samsvar med det faglige høye nivået vi er kjent for. Våre konsulenter setter pris på fleksibiliteten, friheten og det vi skaper av verdier for kundene våre.

Vi kan tilby deg en fleksibel arbeidstid med en god «work-life-balance». Vi har firmahytte på Norefjell/Haglebu i nydelige omgivelser og vi arrangerer faste faglige og sosiale sammenkomster, inkludert årlige samlinger i utlandet. I tillegg har vi bedriftsidrettslag sammen med vårt søsterselskap Teleplan Globe.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med rådgiver i Capus, Kine Møllerop på kine.mollerop@capus.no eller mobil 94524765.
 

Våre konsulenter

Kine Møllerop

Rådgiver Research & Analyse

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent

Søk på stillingen