Unicon AS søker innkjøpssjef!

Unicon AS søker innkjøpssjef!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Innkjøpssjef
Arbeidsgiver:
Unicon AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Johannes Westersø

Partner

Mads Lyngen

Rådgiver
Ønsker du å ta din innkjøpskarriere videre? Da har du kommet til rett sted! Unicon AS, en av Norges ledende betongleverandører, ansetter en dynamisk og resultatorientert innkjøpssjef.

Som innkjøpssjef hos Unicon vil du få muligheten til å ta del i utviklingen og gjennomføringen av selskapets innkjøpsstrategi for produksjonen av ferdigbetong. Gjennom din ekspertise vil du bidra til å sikre effektive og lønnsomme innkjøp, samtidig som du tar ansvar for alle innkjøpsavtaler i Unicon Norge, enten det gjelder operasjonelle kostnader eller kapitalkostnader.

Vi søker en ambisiøs innkjøpssjef som ikke er redd for å tenke stort. Din oppgave vil være å drive kontinuerlige forbedringer innenfor innkjøpsfunksjonen, slik at vi oppnår optimale kostnadsstrukturer og når våre overordnede mål.

Du vil ha ansvar for  bedriftens retningslinjer for innkjøp, videre implementering av SAP Ariba RFQ og Contract system  samt budsjettansvar.

Som innkjøpssjef vil du samarbeide tett med konsernets innkjøpsteam,  som er lokalisert både i Danmark og Italia, og med produksjon og teknologi for å sikre at vi har tilgang til nødvendige råmaterialer som sement, sand og stein til vår betongproduksjon. Din innsats vil være avgjørende for å opprettholde vår høye standard og kvalitet.

I tillegg vil du også være en del av Unicons ledergruppe og vil være med på å sette retningen og bidra til Unicons fortsatte suksess.

Vi leter etter en kandidat med erfaring fra å utvikle innkjøpsstrategier og forhandlinger, gjerne fra i byggebransjen eller en annen prosessindustri. Din kommersielle forståelse og evne til å analysere komplekse sammenhenger i en produksjonsbedrift vil være avgjørende for din suksess hos oss. Utdannelse innen innkjøp eller Supply Chain Management (MSc, ingeniør, økonomi eller business administrasjon e.l.) er ønskelig. Solide Excel-kunnskaper og erfaring med SAP og SAP Ariba vil være en stor fordel.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Bli med på Unicons spennende reise, og ta din karriere til nye høyder. 

Søkere vil bli vurdert fortløpende.

Ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Capus ved rådgiver/partner Johannes Westersø på mail: jwe@capus.no eller tlf. 95 17 91 69 for mer informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Unicon AS er en av Norges ledende betongleverandør med 140 ansatte og 24 faste fabrikker fra Steinkjer i nord til Mandal i sør. I 2004 ble Unicon Norge, Unicon Danmark og Aalborg Portland i Danmark overtatt av det italienske konsernet Cementir. Cementir Gruppen er representert Nordic & Baltic, Belgia, Nord-Amerika, Tyrkia, Egypt, Asia og Italia og teller nå rundt 3000 ansatte. Gruppens forretningsområder er produksjon og salg av både sement og betong.

Våre konsulenter

Johannes Westersø

Partner

Mads Lyngen

Rådgiver