Vi søker en Mobile Core Engineer til Com4!

Vi søker en Mobile Core Engineer til Com4!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Mobile Core Engineer
Arbeidsgiver:
COM4 AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Om oss 

Com4  er en ledende global tjenestetilbyder innen Internet of Things (IoT), også kjent som “Machine to Machine” (M2M). Vi tilbyr abonnement på mobildata tilpasset våre kunders anvendelser i deres tilkoblede enheter og kundeutstyr.  Denne konnektiviteten muliggjør innovative løsninger i mange sektorer, slik som energi, sikkerhet, transport og velferdsteknologier. 

Com4 er en betydelig aktør i det norske telekom-markedet, med 50% markedsandel innen IoT segmentet.  Gjennom roamingavtaler tilbyr vi IoT kommunikasjon på 2G/3G/4G/5G i 700 nett globalt.  Som Mobile Virtual Network Operator (MVNO) har Com4 sitt eget mobile kjernenett og portefølje av Business Support Systems (BSS) og Operational Support Systems (OSS).    

Com4 implementerer et state-of-the art 5G SA kapabelt mobilt kjernenett med alle relevante nettverksfunksjoner fra en globalt ledende leverandør. Dette implementeres på en container-basert private cloud plattform i Norge. Vårt mobile kjernenett utvikles og driftes in-house av vårt DevOps team, med support fra leverandøren.    


Om rollen 

Som Mobile Core Engineer vil du ha en sentral faglig rolle i et innføringsprosjekt, samt drift og utvikling av nettet for å sikre stabil drift og innovative tjenester. Du vil være del av et sterkt faglig team, og både få hovedansvar for enkeltfunksjoner, samt støtte kolleger med andre funksjoner.  Vi søker deg som har kompetanse og engasjement for å sikre at vårt IoT mobile core er globalt ledende. Både erfarne seniorer og kandidater med kortere erfaring vil bli vurdert, og rollen kan tilpasses erfaringsnivå. 

For å lykkes vil du være en ekspert som samarbeider godt med våre dyktige tekniske eksperter innen kontainerplattform, IP nettverk, IT, BSS/OSS og kundesupport. Vi ser etter deg som er løsningsorientert og uredd i møte med kompliserte oppgaver. Vi verdsetter gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, samtidig som det er avgjørende å arbeide selvstendig og proaktivt på eget fagområde. 

For å ytterligere forsterke vårt tekniske team, søker vi en Mobile Core Engineer (Sr eller Jr) som har kompetanse og erfaring på de fleste av følgende områder:  

 • Mobile Core nettverksarkitektur (3GPP releases/GSMA/IETF standards) 

 • Mobile Nettverksfunksjoner i forskjellige teknologier- 5G SA/ NSA og 4G EPC 

 • Grensesnitt mot mobilt kjernenett tilstøtende systemer hos en mobiloperatør 

 • Drift og utvikling av kjernenett noder som PGW/GGSN, HSS/HLR, PCRF/SPR 

 • Drift og utvikling av signaleringsnoder som DRA/STP 

 • Teknisk leverandøroppfølging, som feature kravspesifikasjon og oppfølging. 

 • Kjennskap til protokoller som Diameter, Radius og HTTP 

 • Fordel med kjennskap til APIer og subscriber databaser. 

 • Fordel med erfaring innen virtualisering og kubernetes. 

 • Fordel med kompetanse på nettverk som IP, FW og, VPN 

 • Generell god IT kompetanse 

 

Vi tilbyr 

Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø - her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub´en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linje. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontor og valg av arbeidsverktøy som passer deg. 

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og har en solid økonomi etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 12 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Vi er et sertifisert Great Place to Work, og våre medarbeidere vurderer oss godt over snittet av andre “Best Place to Work” selskaper. 

Våre konsulenter

Axel Aasen

Rådgiver

Karina Dørheim

Research Analyst

Søk på stillingen