Vi søker partner!

Vi søker partner!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Partner
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Bjørn Gjølme

Daglig leder

Capus vokser videre, og satser på nye områder. Nå trenger vi en erfaren seniorkonsulent som kan overta eksisterende kundeportefølje med en god miks av større og mindre offentlige og private virksomheter.

Du har solid erfaring fra rekruttering i et større konsulentbyrå, og du har gjennomført et større antall rekrutteringer de siste årene for store virksomheter både på leder- og spesialistnivå. Det vil være positivt om du har rekruttert for både offentlige og private virksomheter.

Du er som person en troverdig og langsiktig rådgiver innen rekruttering og lederutvikling for våre kunder. Du har god kommersiell forståelse, og brenner for å utvikle rekrutteringsfaget.

Hos oss får du en sentral rolle i å videreutvikle Norges største rekrutteringsselskap. Du får sentrale, nyoppussede kontorlokaler sentralt i Pilestredet 8, midt i Oslo sentrum. Du får i tillegg solid støtte i et team med egne researchere, samt en ressurssterk og profesjonell anbudsavdeling og en egen markedsavdeling.

Vil du vite mer om denne spennende muligheten?

Ta kontakt med daglig leder Bjørn Gjølme for en uforpliktende samtale.

 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Bjørn Gjølme

Daglig leder

Søk på stillingen