Vil du bygge opp et nytt forretningsområde? Vår oppdragsgiver søker en leder for byggherrerådgivning!

Vil du bygge opp et nytt forretningsområde? Vår oppdragsgiver søker en leder for byggherrerådgivning!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder Byggherrerådgivning
Arbeidsgiver:
Capus
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse
Vår oppdragsgiver skal forsterke og bygge opp sin satsning innen byggherrerådgivning. Til denne strategiske satsningen søker vi deg som har solid erfaring som rådgiver, kan vise til gode kommersielle resultater, og liker å ta ledelsen i en satsning som har potensiale til å bli et stort nytt forretningsområde.

Vår oppdragsgiver er en stor internasjonal aktør, som har en solid track-record innen rådgivning og ledelse av prosjektering av nasjonale komplekse prosjekter, både innen offentlig og privat sektor.

Vi søker deg som forstår og kan benytte vår organisasjons kompetanse til ytterligere å forsterke vår markedsposisjon innenfor byggherrerådgivning. Målet er å være proaktiv i å møte byggherrens behov i tidligfase, hvor utviklingen og premissene for gjennomføringen blir definert.

Dette er en nyopprettet lederstilling i vår Oslo-avdeling, som har flere hundre medarbeidere. Du får en sentral rolle i strategiutvikling og markedsarbeid, med fullmakt til å etablere en kommersiell enhet for byggherrerådgivning, rekruttere nødvendige ressurser og koordinere med vår kunnskapsbase etter behov.

Vi ser etter deg med betydelig erfaring innen byggesektoren, spesielt fra store og komplekse prosjekter. Du forstår byggherrens behov fra tidlig planlegging til gjennomføring, og kan selv gå inn i rådgiverrollen overfor byggherren.

Vi tror du har bred erfaring innen rådgivning og prosjektgjennomføring, utmerket innsikt i bransjen, kjennskap til ulike forretningsmodeller, og et sterkt kundeperspektiv med kunnskap om kundens interessenter.

Du må også være en god relasjonsbygger, både internt og eksternt, ha høy integritet, og arbeide systematisk. Vi tenker det er naturlig at du har høyere utdanning, minimum 15 års erfaring, dokumenterte resultater og gode skriftlige og muntlige ferdigheter. Faglig bakgrunn er mindre viktig, men erfaring fra byggebransjen eller byggherresiden er en stor fordel.

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse