Vil du jobbe med fremtidens biogassanlegg og fremme det grønne skiftet? Antec Biogas søker dyktige prosjektledere!

Vil du jobbe med fremtidens biogassanlegg og fremme det grønne skiftet? Antec Biogas søker dyktige prosjektledere!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Project Manager
Arbeidsgiver:
ANTEC BIOGAS AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver
Antec Biogas AS jobber for å aktivt bidra til løsning på klimautfordringene og er ledende aktør innen teknologi for biogassproduksjon. Vi mener at teknologi er nøkkelen til et grønnere og mer bærekraftig samfunn, samtidig som vi er ydmyke for arbeidet som gjenstår for å finne opp den viktigste teknologien for grønn energi. Våre ansatte har en sterk fagkompetanse og er sultne på å bidra til det grønne skiftet ved hjelp av automasjon og digitalisering. For å ytterligere styrke laget ønsker vi nå to dyktige prosjektledere som vil jobbe for en grønn fremtid!
 
 
Antec tilbyr et dyktig fagmiljø med engasjerte kollegaer som legger vekt på trivsel, mangfold og humor. Her får du muligheten til å jobbe for en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning, som ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn. Vi har en gründerpreget kultur som gjør at vi jobber smidig og våre ansatte får stor påvirkningskraft i hverdagen.

Selvfølgelig er alt det andre på plass også: 
 • En fleksibel og variert arbeidshverdag med stor grad av frihet 
 • Et sterkt fagmiljø der vi satser på intern utvikling hos de ansatte, med mulighet til å bygge karriere både nasjonalt og internasjonalt 
 • Konkurransedyktige betingelser som reflekterer din kompetanse, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger 
 
I Antec Biogas legger vi mye stolthet i hvordan våre prosjektløp oppleves både internt og eksternt. For å være leveringsdyktige ut mot våre kunder er vi avhengige av å levere smidige prosesser som er transparente og gir oss trygghet og kontroll i hverdagen. Er dette verdier også du er opptatt av? Les videre om hvilke arbeidsoppgaver du kan få her da vel!

Stillingen inngår i vårt prosjektlederteam og rapporter til Team Lead Project Management.
  
 
Arbeidsoppgaver:  
 • Lede prosjektleveranser av prosessanlegg ut mot våre kunder. Prosjektene varierer i størrelse fra mindre prosjekter, til større prosjekter på 250 millioner
 • Utarbeidelse av tilbudsgrunnlag
 • Kostnadskalkyler for prosjektene
 • Fremdriftsplaner for prosjektene
 • Kvalitetskontroll i prosjektene
 • Prosjektering og oppfølging av entreprenører
 • Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere
 • Oppfølging på byggeplass
 • Sørge for god dialog med kunde - opparbeide kunnskap og ekspertise om kundens løsninger
 • Sikre flyt i formaliteter knyttet til våre ulike prosjekter
 • Deltakelse på bygge- og prosjektmøter
 • Lede det tekniske arbeidet i prosjektleveranser
 
 
Ønskede kvalifikasjoner:  
 • Høyere ingeniørfaglig bakgrunn bachelor eller masternivå, gjerne innenfor et eller flere av fagfeltene mekanikk, automasjon, elektro, bygg. Høyere utdannelse innenfor ledelse er også relevant.
 • Ønskelig med minst 10 års erfaring fra prosjektledelse, dokumentert erfaring som prosjektleder samt sertifisering PRINCE 2 eller tilsvarende
 • Prosjektledererfaring, helst innenfor prosessindustri og automasjonsanlegg.
 • Gjerne erfaring fra biogass, prosess, elektro eller vann og avløp 
 • Erfaring med automasjon av industriprosesser, instrumentering og elektro er en fordel
 • Sertifisering eller kunnskap om gass og gassbehandling er en fordel, men ikke et krav
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

 
Hvem ønsker vi oss inn på vårt team? 
Til denne rollen ser vi etter deg som ønsker og har erfaring med å ta totalansvar for våre prosjektleveranser. Du har teknisk interesse og forståelse, liker å ta initiativ og er gjerne i forkant med å se muligheter og risikoer i ditt arbeid. Vi synes det er positivt om du kan vise til ledererfaring fra komplekse prosjekter. Du motiveres og drives av å påvirke resultatet på jobben du gjør. Vi ser på våre leverandører som samarbeidspartnere og du trives med å utvikle gode løsninger og relasjoner for langsiktige og stabile leveranser.  
 
Søknader vurderes fortløpende. 

Dersom du har noen spørsmål knyttet til stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Capus Erling Lampe (991 60 110) eller Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622). 
 

Om arbeidsgiveren

Antec Biogas AS er en ledende EPC-leverandør av biogassanlegg basert på egenutviklet, patentert teknologi (Antecs biofilm-reaktor). Virksomheten leverer sirkulærøkonomi i praksis – anlegg som svært effektivt omdanner organisk avfall til grønn energi og gjødsel. Dette er teknologi som passer perfekt inn i EU’s ambisjoner uttrykt gjennom EU Green Deal, Fit for 55 og REPowerEU. Anlegget statsministeren åpnet på Stord tidligere i år beviser teknologien og business-caset. Potensielle kunder fra hele verden viser interesse. 
 
Antec Biogas har et tett samarbeid med forskermiljøet på NIBIO og NMBU for å forbedre den biologiske prosessen og et dyktig team av ingeniører og samarbeidspartnere for å videreutvikle prosessanlegget og biofilm-reaktoren. 
 
Det internasjonale og grønne investeringsfondet Lightrock, det norske vekstfondet Norselab og venturekapitalmiljøet Project Sandwater ble i 2021 invitert inn som eiere for å finansiere videre vekst. Selskapet har nå mer enn 20 ansatte hvor de fleste jobber ved hovedkontoret på Skullerud i Oslo. 

Våre konsulenter

Erling Lampe

Partner

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver