Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Driftsleder eller Anleggsleder?

Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Driftsleder eller Anleggsleder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Driftsleder og Anleggsleder
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver

Oneco Infra søker etter Driftsledere og Anleggsledere som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og erfaring.

Stillingene rapporterer til Produksjonsleder og nærmeste leder i hvert prosjekt i henhold til prosjektorganisasjon.

Vi søker erfarne og dedikert ledere med ekspertise innen anleggsbransjen til å fylle rollene som Anleggs- og Driftsledere. I denne nøkkelrollen vil du ha overordnet ansvar for både byggeplassledelse og optimalisering av driftsaktiviteter. Dine ansvarsområder inkluderer byggeplassledelse, fremdriftsplanlegging, UE-kontroll, HMS/Ytre miljø, økonomi, og kvalitetsstyring. Du vil også samarbeide tett med interessenter som kunder, kommuner, næringslivet, og leverandører. I tillegg vil du lede ditt eget team, bidra til å skape en positiv teamkultur, og kontrollere kostnader i samarbeid med prosjektledelsen. Driftsplanlegging, teknisk kontroll, oppstartsmøter, arbeidsfordeling, samt deltakelse i byggemøter vil også være sentrale oppgaver.

Hvis du har erfaring og kompetanse innen disse områdene og trives i et dynamisk arbeidsmiljø, oppfordrer vi deg til å melde interesse på denne spennende stillingen.

OneCo Infra holder til i Arendal. Med mindre du bor i daglig kjøreavstand til kontoret, ser vi for oss en kombinasjon av hjemmekontor og kontordager i Arendal. Noe reise til anlegg må regnes med. De første 3 årene vil arbeidssted primært være i prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo Kommune.

Om arbeidsgiveren

Oneco Infra AS leverer prosjekter innen vei og jernbane, og omsetter for omtrent 300 millioner årlig. Hovedfokuset vårt er rehabilitering av tunneler som hovedentreprenør, men vi utfører også elektroprosjekt i samme segment som underentreprenør. Oneco Infra AS er ISO 9001/14001/45001 sertifisert og risiko og mulighetsstyring har høyt fokus. Vi har også kvalifiserte Breem Infrastructure (Ceequal) revisorer for gjennomføring av bærekraftige prosjekt.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen