Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Leder Logistikk?

Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Leder Logistikk?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder Logistikk
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver

OneCo Infra søker etter Leder Logistikk som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og erfaring.


Vi søker en dedikert lageroptimaliseringsansvarlig som vil spille en sentral rolle i å forbedre lagerprosesser og sikre effektiv vareflyt til våre arbeidslag.

Du vil arbeide med å optimalisere lagerprosesser for økt effektivitet, være hovedkontakt på lageret for både eksterne og interne kunder, håndtere smidig vareflyt til arbeidslagene, utføre mottak og nøyaktig registrering av varer samt håndtere sporadiske oppgaver etter behov.

Hvis du har erfaring og kompetanse innen disse områdene og trives i et dynamisk arbeidsmiljø, oppfordrer vi deg til å melde interesse på denne spennende stillingen.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen