Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Teknisk prosjektleder?

Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Teknisk prosjektleder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Teknisk prosjektleder/Anleggsleder for IKT, Fiber, TV
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver
OneCo Infra søker etter Teknisk prosjektleder/Anleggsleder for IKT, Fiber, TV
Stillingene rapporterer til Produksjonsleder og nærmeste leder i hvert prosjekt i henhold til
prosjektorganisasjon.
 

Som leder innenfor IKT, Fiber og TV vil du ha ansvaret for styringen av ditt eget fagområde. Dette inkluderer planlegging og koordinering av aktiviteter for å sikre effektiv fremdrift. Du vil også ha en sentral rolle i å utføre UE kontroll og ha samordningsansvar.

Ditt ansvarsområde strekker seg også til HMS/Ytre miljø, økonomi og kvalitetsstyring, der du vil spille en nøkkelrolle i å opprettholde høye standarder og sørge for at alle prosesser følger etablerte retningslinjer.

I tillegg til dette vil du jobbe tett med ulike interessenter, inkludert kunder, kommuner og leverandører. Samarbeidet med disse interessentene vil være avgjørende for å sikre vellykkede prosjekter og opprettholde positive relasjoner.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen