Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Teknisk prosjektleder?

Vil du jobbe på prosjektet E1 Vannbehandling i Oslo som Teknisk prosjektleder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Teknisk prosjektleder/Anleggsleder
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver

«Vi vil møte Norges behov for infrastruktur»

OneCo Infra søker etter Teknisk prosjektleder/Anleggsleder for tavler, ups, frekvensomformer og reservekraft.

Stillingene rapporterer til Produksjonsleder og nærmeste leder i hvert prosjekt i henhold til prosjektorganisasjon.

Som Teknisk prosjektleder/Anleggsleder vil du ha ansvaret for ledelse innenfor ditt fagområde, med spesifikt fokus på tavler, UPS, frekvensomformere, og reservekraft. Dine hovedoppgaver inkluderer planlegging av fremdrift og koordinering av aktiviteter innen fagområdet.

Du vil også håndtere UE-kontroll og ta på deg samordningsansvar for relevante oppgaver. I tillegg vil du være sentral i å implementere og overvåke helse, miljø, og sikkerhet (HMS), ytre miljø, samt økonomi og kvalitetsstyring innenfor ditt ansvarsområde.

Et nært samarbeid med ulike interessenter, inkludert kunder, kommunale myndigheter og leverandører, vil være essensielt for å sikre vellykket gjennomføring av prosjekter. Vi ser etter en engasjert og kompetent fagperson som kan bidra til vårt team med teknisk ekspertise og ledelsesferdigheter.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen