Vil du være en viktig rådgiver i et børsnotert selskap?

Vil du være en viktig rådgiver i et børsnotert selskap?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Head of Legal
Arbeidgiver:
COLLECTOR BANK AB, NORGE FILIAL
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Head of Legal 

I Collector Bank kommer du til et selskap med gode verdier som entreprenørskap, engasjement og etikk. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde kunder og stolte ansatte.

Hos oss vil du holde deg godt oppdatert på nordisk næringsliv og møte mange spennende selskaper, mennesker og situasjoner. Som ansatt i et lite børsnotert selskap vil du møte et pulserende og fleksibelt miljø internt som gjerne skiller seg fra andre tradisjonelle bankmiljøer. Her er det korte beslutningsveier og mye rom for påvirkning.

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt luftige og sentrale kontor på Skøyen i Oslo.

Her er dine nye utfordringer

Som Head of Legal vil du jobbe tett på organisasjonen, og ha en aktiv rolle i den daglige driften gjennom samarbeid med både kundeansvarlige og kredittavdelingen i banken. Din rolle vil være sentral for å bistå med avklaring av juridiske problemstillinger før nye kundeforhold etableres, så vel som underveis i kundeforholdet. Videre vil oppfølging av løpende juridiske spørsmål i organisasjonen være sentralt, samt å være et kontaktpunkt for spørsmål på tvers av landegrensene, enten av regulatorisk eller annen karakter.

Ved å jobbe tett på virksomheten får du være en del av den operasjonelle driften med korte beslutningsveier og mulighet for å påvirke din egen jobbhverdag. Det er høyt teamfokus i Collector Bank, men selvstendig arbeid er også sentralt for å lykkes i denne rollen. Du vil inngå i et team av ti jurister, som sitter fordelt på bankens ulike kontorer og stillingen rapporterer til Country Manager Norway.

Ansvar og arbeidsoppgaver
 

  • Rådgiving og bistand for virksomheten i den daglige driften ved juridiske spørsmål
  • Utforme avtaleverk og tilhørende dokumentasjon
  • Bistå kundegruppen med juridiske spørsmål rundt nye og eksisterende kundeforhold
  • Bistå vårt svenske hovedkontor ved utarbeide og oppfølging av retningslinjer og rutiner som en kontaktperson på det norske kontoret
  • Være en ressursperson for banken som helhet innenfor det finansregulatoriske området, og være oppdatert på sentrale regelverksendringer

Erfaring og kompetanse

Vi søker deg som har juridisk embetseksamen eller mastergrad i rettsvitenskap. Du har minst tre års arbeidserfaring fra tilsvarende område, fortrinnsvis fra et advokatselskap eller fra selskap innen bank/finans. Erfaring med utarbeidelse av avtaler vil være en fordel.

Som person er du kvalitetsbevisst, strukturert og effektiv i ditt arbeid. Du trives godt med selvstendig arbeid, så vel som at du samarbeider godt med team på tvers av avdelinger. Høy etisk standard og integritet er viktig for deg, og du har en pragmatisk tilnærming til problemstillinger. Du kjenner deg igjen våre verdier og er komfortabel med nye utfordringer. Er du i tillegg forretningsorientert, opptatt av gode resultater og liker en variert hverdag, er dette jobben for deg.

Selskapet har kontorer i flere land, så det kreves god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk så vel som på engelsk.
 

Vi stiller gjerne til en uforpliktende prat enten på telefon og/eller video. Ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Johannes Westersø på 95 17 91 69 eller Rådgiver i Capus Ramajana Knudsen på 94 88 87 52. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om arbeidsgiveren

Collector Bank AB er en innovativ, nisjebank som tilbyr nytenkende finansieringsløsninger for bedrifts- og privatkunder. Innovasjon er en av våre største drivkrefter. Med effektivitet, fleksibilitet og teknikk tilpasser vi eller utvikler nye løsninger basert på våre kunders behov. Produktporteføljen i Norge omfatter bedriftskreditter og betalingsløsninger for e-handel. I Sverige og Finland tilbyr vi også lån til eiendomsfinansiering samt privatpersoner. Vår sterke bedriftskultur preges av entreprenørskap, engasjement og etikk og har bidratt til sterk vekst i 15 år. Siden starten i 1999 har vi utfordret og utviklet bransjen i Norden.

Collector Bank AB ble notert på Nasdaq-børsen i Stockholm 10. juni 2015. Konsernet har ca. 300 ansatte ved kontorene i Oslo, Gøteborg (hovedkontor), Stockholm og Helsingfors. Per september 2022 utgjorde inntektene for årets første ni måneder totalt MSEK 2.300 og samlede utlån MSEK 41.500.

Våre konsulenter

Søk på stillingen