Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektingeniør elektro?

Vil du være med å møte Norges behov for infrastruktur som Prosjektingeniør elektro?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektingeniør elektro
Arbeidsgiver:
ONECO INFRA AS
Sted:
ARENDAL
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Lisa Vaage

Rådgiver

Oneco Infra søker etter prosjektingeniør elektro som kan styrke selskapet gjennom sin kompetanse og tekniske innsikt, med hovedfokus på vei/jernbane.

Som Prosjektingeniør elektro vil du være ansvarlig for prosjektering, verifikasjon og dokumentasjon av elektrotekniske løsninger. Dette inkluderer utarbeidelse og håndtering av tekniske avklaringer, samt utarbeidelse av FDV-dokumentasjon for prosjekter.Vi søker en engasjert og kvalifisert kandidat som har kompetanse innen elektroteknikk og evnen til å levere nøyaktig dokumentasjon.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av å skape innovative elektrotekniske løsninger og har erfaring med FDV-dokumentasjon, oppfordrer vi deg til å melde din interesse.

Oneco Infra holder til i Arendal. Med mindre du bor i daglig kjøreavstand til kontoret, ser vi for oss en kombinasjon av hjemmekontor og kontordager i Arendal.

Om arbeidsgiveren

OneCo AS ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som i 2021 omsatte for NOK 4.8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. En sterk og sunn bedriftskultur er avgjørende for at vi skal lykkes og OneCo skal være preget av en kultur der det åpenlyst blir satt pris på at selskapet, prosjekter og enkeltmennesker lykkes.

Våre konsulenter

Lisa Vaage
Rådgiver
Søk på stillingen