Vil du være med å sikre god kvalitet i våre IT-løsninger?

Vil du være med å sikre god kvalitet i våre IT-løsninger?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Testrådgiver
Arbeidsgiver:
Statens pensjonskasse (SPK)
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Vil du være med å sikre god kvalitet i våre IT-løsninger?

I SPK er vi opptatt av å lage gode IT-løsninger for brukerne, både for virksomheter og medlemmer som bruker nettsidene våre, og for saksbehandlere som bruker interne systemer. Løsningene skal være enkle å bruke for alle, og de skal være sikre. Stort sett leverer vi ny funksjonalitet og systemendringer daglig, men det er ikke alt vi klarer å levere like raskt som vi ønsker. Vi forsøker å legge til rette for at leveranser skjer med riktig kvalitet og flere ganger om dagen når det er behov for det. Dette krever en tilpasset arkitektur, og at vi klarer å teste på riktig nivå – ikke for lite, men heller ikke for omfattende – basert på gode risikovurderinger. Du vil ha en viktig rolle for å drive oss mot målet.

Vi er opptatt av å forbedre oss. Ofte skjer forbedringen i små steg, men noen ganger i litt større løft. Nå har vi endret på hvordan vi løser større utviklingsoppgaver i SPK. Vi har gått fra prosjekt- til produktorganisering. 
Vi leter etter deg som vil være med videre på denne reisen!

Vi ser etter deg som har erfaring med testutvikling og arbeider etter smidige prinsipper. Du har god teknisk kompetanse på test og har fokus på kvalitet. Du vil jobbe tett med flere team i våre produktområder, og du vil være med på å forbedre og videreutvikle IT-utvikling i SPK.

Arbeidsoppgaver
Som Testrådgiver er du med på å formulere våre nye mål, og du har også ansvar for målinger som skal drive oss framover. Din oppgave er også å være pådriver for god kvalitet i utviklingsarbeidet og å gi råd til teamene som planlegger og utfører tester. Du legger til rette for at teamene har verktøyene de trenger for å gjennomføre testing på en god måte.

Kvalifikasjoner 

 • Du har høyere utdannelse, eller en kombinasjon av utdannelse og relevant erfaring.
 • Du har erfaring med test og testautomatisering.
 • Det er en fordel om du har erfaring med testing av integrasjoner.
 • Du har erfaring fra smidig miljø.
 • Du har god kjennskap til autonome team og brukerfokus.
 • Du har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper        

Som person er du engasjert og nysgjerrig og du har et ønske om å lære og bruker ny kunnskap for å gjøre forbedringer. Du trives med å samarbeide med personer fra forskjellige fagmiljøer og er god til å kommunisere. I tillegg til å jobbe godt i team, bør du også trives med å ta ansvar og å jobbe selvstendig. Du jobber strukturert og kan prioritere oppgavene dine. 

Vi tilbyr         

 • Et fellesskap av dyktige kolleger som gjerne deler kunnskap og erfaring   
 • Mulighet til å løse vårt samfunnsoppdrag der vi sørger for forutsigbarhet, trygghet og sikkerhet for våre medlemmer, og ikke minst at pensjonister får utbetalingene sine        
 • Gode og fleksible løsninger for hjemmekontor   
 • En av Norges beste pensjonsordninger, gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån         
 • Du får fleksitid og betalt overtid, men vi løser det meste innenfor vanlig arbeidstid. Vi har kortere arbeidstid på sommeren        
 • Eget idrettslag, tilbud om gruppetrening og rabatt på treningssenter        
 • Sentral plassering i nye lokaler på Skøyen med kort vei til buss, trikk og tog        
 • Innendørs sykkelparkering med sykkelvask og garderobe med dusjmuligheter    
 • Kontorløsning med universell utforming og heis i bygget         
 • Konkurransedyktige betingelser og store utviklingsmuligheter          
 • Gunstig boliglån og gode forsikringsordninger


SPK ønsker å speile hele samfunnet og ha bredde og mangfold i arbeidsmiljøet. Vi oppfordrer deg til å søke uavhengig av alder, kjønn, etnisitet eller nedsatt funksjonsevne.

Om arbeidsgiveren

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Virksomheten er organisert i fire forretningsområder og fem støtte-/stabsområder. Vi er på vei inn i en omfattende reformperiode med flere krevende og store utviklingsprosjekter. IT er et sentralt virkemiddel i den videre utviklingen av virksomheten. Reformarbeidet omfatter hele organisasjonen og krever tett samhandling mellom IT-området og forretningsområdene.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator