Vil du være med på å bygge en ny digitaliseringsavdeling i Lyse Tele Infrastruktur? Vi søker løsningsarkitekt

Vil du være med på å bygge en ny digitaliseringsavdeling i Lyse Tele Infrastruktur? Vi søker løsningsarkitekt

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Løsningsarkitekt
Arbeidsgiver:
LYSE TELE AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Johanne Ingebrigtsen

Rådgiver Research & Analyse

Kristian Lennertzen

Partner
Lyse Tele er en stor, nasjonal aktør og en ledende leverandør av telekomtjenester i Norge. Selskapet har samlet all teknisk infrastruktur relatert til fast- og mobilnett i en divisjon som leverer tjenester for Altibox, ice og NiceMobil.

Til avdelingen digitalisering søker vi en ambisiøs og faglig sterk løsningsarkitekt til en nyopprettet stilling. Du skal bidra aktivt til å bygge opp avdelingen for løsningsarkitektur og delta i strategisk utvikling av fagområdet. Du vil identifisere og dokumentere systemkrav, designe og spesifisere løsninger, delta i arbeidet med utvikling og implementering av løsningene, og bidra til å sikre kontinuerlig forvaltning og nødvendig videreutvikling av systemene. Du vil samarbeide tett med andre teknologiarkitekter og varierte fagmiljøer i Lyse Tele og Lyse Konsern for å utvikle og vedlikeholde målarkitektur som effektivt støtter virksomhetens prosesser og strategier.

Stillingen rapporterer til leder for løsningsarkitektur.

Vi ser etter deg som har:
 • Bachelorgrad innen informasjonsteknologi eller lignende, mastergrad er en fordel
 • Relevant erfaring med arkitekturarbeid og systemutvikling
 • Relevant erfaring fra tilsvarende roller i større, komplekse industribedrifter, og synes det er meningsfylt å løse utfordringer og møte behov gjennom utvikling av gode digitale løsninger
 • God forståelse for virksomhetens funksjonelle behov og evne til å omsette disse til effektive tekniske løsninger
 • Oppdatert kunnskap om verktøy og teknologier som er relevante i arbeid med IT-arkitektur og -utvikling
 • Gode kommunikasjonsevner og evne til å formidle komplekse problemstillinger til forskjellige målgrupper

Personlige egenskaper:
Vi ser etter en løsningsorientert, strukturert og initiativrik person med sterk faglig kompetanse. Du har evnen til å tenke kritisk og søker alltid forbedringer for å øke kvalitet og effektivitet. Med din positive holdning og sterke gjennomføringsevne er du i stand til å håndtere flere prosesser samtidig. Ditt engasjement for samarbeid og læring gjør deg til en verdifull ressurs for vårt team.
 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
 • Solid selskap med sterk markedsposisjon, spenstige mål og et spennende oppdrag
 • Vi er glade i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag
 • Vi vet at det er kultur som driver forretning. Folk som vil skape ting som driver samfunnet – lokalt, nasjonalt og, hvorfor ikke, globalt - fremover
 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • En rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og andre gode velferdstiltak
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter
 • Ekte, ujålete folk du kan stole på og som bare får ting til å funke, uansett

Arbeidsplass: Oslo/Drammen/Stavanger
Søknadsfrist: Snarest

For å bli vurdert til stillingen må du laste opp søknad og CV via Capus sin søkeportal RecMan, vi tar ikke imot søknader og CV-er på e-post. Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med Capus ved Kristian Lennertzen på 916 16 073 eller Johanne Ingebrigtsen på 404 77 715. 

Om arbeidsgiveren

Lyse er en 100 år gammel start-up som jobber hver dag for å gjøre samfunnet bedre. Vi legger til rette så folk og virksomheter kan benytte seg av nye muligheter innenfor energi og telekom, over alt, og gjerne på måter ikke engang vi kan forutsi. Lyse Tele AS er et nyopprettet selskap i Lysekonsernet hvor vi har samlet merkevarene Altibox, ice og Nicemobil.

Merkevarene Altibox, ice og Nicemobil har til felles et ønske om å utfordre markedet til det beste for kunden- et friskt pust i en tradisjonell telekombransje. Vår lidenskap er å gjøre det enkelt for deg å bli med på den digitale reisen på en måte som gjør at du får mer nytte og glede i hverdagen, enten det handler om internett, TV/underholdning, mobiltelefoni eller nye innovasjoner. Produktene vi leverer skal tross alt bare funke og gjøre livet ditt bedre og enklere. Vårt mål er derfor å sette en ny standard for kundeopplevelser, både direkte til deg og via våre partnere.

Våre konsulenter

Johanne Ingebrigtsen

Rådgiver Research & Analyse

Kristian Lennertzen

Partner

Søk på stillingen