Vil du være med og bygge en ny digitaliseringsavdeling i Lyse Tele Infrastruktur? Vi søker leder for løsningsarkitektur

Vil du være med og bygge en ny digitaliseringsavdeling i Lyse Tele Infrastruktur? Vi søker leder for løsningsarkitektur

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder for løsningsarkitektur
Arbeidsgiver:
LYSE TELE AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Johanne Ingebrigtsen

Rådgiver Research & Analyse

Kristian Lennertzen

Partner
Lyse Tele er en stor, nasjonal aktør og en ledende leverandør av telekomtjenester i Norge. Selskapet har samlet all teknisk infrastruktur relatert til fast- og mobilnett i en divisjon som leverer tjenester for Altibox, ice og NiceMobil.

Til en ny satsning på digitalisering søker vi en dynamisk og engasjert leder for løsningsarkitektur. Du vil spille en nøkkelrolle i etablering og implementering av en digitaliseringsstrategi for divisjon Infrastruktur og vil samarbeide tett med direktør for digitalisering.

Som leder for løsningsarkitektur har du ansvar for fagområdet, herunder utvikling og vedlikehold av målarkitekturen for divisjonens systemlandskap, samt bidrag til utviklingen og forvaltningen av systemene. Du vil bidra til godt og effektivt arbeid i prosjekter og kvalitetssikre leveranser fra interne og eksterne leverandører.  

Leder for løsningsarkitektur rapporterer til direktør for digitalisering i divisjon Infrastruktur

Vi ser etter deg som har:
 • Minimum en bachelorgrad fra relevant fagområde, mastergrad er en fordel
 • Ledererfaring fra tilsvarende stillinger, med å forme og bygge fag og avdeling
 • Relevant erfaring fra tilsvarende roller i større, komplekse industribedrifter, og synes det er meningsfylt å løse utfordringer og møte behov gjennom utvikling av gode digitale løsninger
 • Erfaring med å håndtere komplekse (tekniske) miljøer og systemporteføljer
 • Erfaring med å utvikle målarkitektur og kravspesifikasjoner
 • Forretningsforståelse og erfaring med brukerbehov samt evne til å anvende dette i utforming av systemer
 • Oppdatert kunnskap om verktøy og teknologier som er relevante i arbeid med IT-arkitektur og -utvikling
 • Gode kommunikasjonsevner og evne til å formidle komplekse problemstillinger til forskjellige målgrupper
 
Personlige Egenskaper:
Vi verdsetter sterke lederegenskaper og ser etter deg som kan motivere og inspirere andre. Du bør være initiativrik, løsningsorientert, strukturert og ha en sterk gjennomføringsevne. Din evne til å prioritere og håndtere flere prosesser samtidig er avgjørende. Videre bør du ha et sterkt engasjement for kontinuerlig utvikling og læring.
 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
 • Solid selskap med sterk markedsposisjon, spenstige mål og et spennende oppdrag
 • Vi er glade i teknologi, men enda mer i folk og de gode opplevelsene, så hos oss setter vi folk over fag
 • Vi vet at det er kultur som driver forretning. Folk som vil skape ting som driver samfunnet – lokalt, nasjonalt og, hvorfor ikke, globalt - fremover
 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • En rekke fordeler som firmahytter både på fjellet og ved sjøen, bedriftsidrettslag og subsidiert trening, sosiale sammenkomster, ekstra fridager og andre gode velferdstiltak
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter
 • Ekte, ujålete folk du kan stole på og som bare får ting til å funke, uansett

Arbeidsplass: Oslo/Drammen/Stavanger
Søknadsfrist: Snarest

 For å bli vurdert til stillingen må du laste opp søknad og CV via Capus sin søkeportal RecMan, vi tar ikke imot søknader og CV-er på e-post. Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med Capus ved Kristian Lennertzen på 916 16 073 eller Johanne Ingebrigtsen på 404 77 715.

Om arbeidsgiveren

Lyse er en 100 år gammel start-up som jobber hver dag for å gjøre samfunnet bedre. Vi legger til rette så folk og virksomheter kan benytte seg av nye muligheter innenfor energi og telekom, over alt, og gjerne på måter ikke engang vi kan forutsi. Lyse Tele AS er et nyopprettet selskap i Lysekonsernet hvor vi har samlet merkevarene Altibox, ice og Nicemobil.

Merkevarene Altibox, ice og Nicemobil har til felles et ønske om å utfordre markedet til det beste for kunden- et friskt pust i en tradisjonell telekombransje. Vår lidenskap er å gjøre det enkelt for deg å bli med på den digitale reisen på en måte som gjør at du får mer nytte og glede i hverdagen, enten det handler om internett, TV/underholdning, mobiltelefoni eller nye innovasjoner. Produktene vi leverer skal tross alt bare funke og gjøre livet ditt bedre og enklere. Vårt mål er derfor å sette en ny standard for kundeopplevelser, både direkte til deg og via våre partnere.

Våre konsulenter

Johanne Ingebrigtsen

Rådgiver Research & Analyse

Kristian Lennertzen

Partner

Søk på stillingen