Markedsføring

Vi du ansette selv, men trenger hjelp med å skille deg ut i jungelen av jobbannonser?

Vi treffer kandidatene der de er

Vår spesialistkompetanse er å treffe de gode kandidatene med det riktige budskapet. Vi vet at målrettet markedsføring gjennom spesifikt målgruppe- og medievalg kan ha en svært positiv effekt. Vi treffer målgruppen der de er, med et budskap som er skreddersydd for akkurat dem.

Fordi hver markedsføringskampanje er tilpasset hver enkelt stilling og oppdragsgiver, blir markedsføringen svært kostnadseffektiv.

Våre tjenester

Vårt markedsføringsteam utformer målrettede kampanjer i de mest relevante kanalene. Ofte benytter vi en kombinasjon av tradisjonelle medier for stillingsutlysninger og sosiale medier som LinkedIn, Facebook, Facebook Messenger, Snapchat og Instagram. Vi har også god erfaring med Google Ads-kampanjer.

De målrettede kampanjene generer omtrent 70 % flere visninger enn ved å kun publisere i tradisjonelle medier for stillingsutlysninger. En markedsføringskampanje vil føre til eksponering av stillingen og oppdragsgivers merkevare, produkter og tjenester. Budsjettet disponeres slik at vi oppnår størst mulig avkastning og det beste resultatet.

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Annonsering i tradisjonelle medier
  • Målrettede markedsføringskampanjer i sosiale medier
  • Større kampanjer som tiltrekker seg kandidatprofiler over en lengre tidsperiode
  • Dedikerte employer branding kampanjer
  • Spesialdesignede bilder
  • Utvikling og produksjon av video
  • Design av logo
  • Kurs innen utforming av stillingsannonser

Tjenestene kan bestilles separat eller som en del av et rekrutteringsoppdrag.

Vårt eget in-house-byrå

Capus har et dedikert markedsføringsteam – vårt eget in-house-byrå. Teamet er satt sammen av ulike profiler som komplementerer hverandre godt. Teamet utformer markedsføringskampanjer i samråd med våre konsulenter og oppdragsgivere. Markedsføringskampanjene er alltid skreddersydd til hvert oppdrag.

Vår innsikt i og erfaring med markedsføring i tilknytning til rekruttering og employer branding gjør oss til en effektiv samarbeidspartner.

Prat med oss om markedsføring

Ta gjerne kontakt med oss ved ønske om mer informasjon om våre markedsføringspakker og hva vi og våre konsulenter kan bistå med i prosessen.

Våre konsulenter

Victoria Halden

Marketing Manager

Ivar Grøtta

Digital markedsfører

Cecilie Ekeli

Designer