CGM søker Vice President for Service og Support!

CGM søker Vice President for Service og Support!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Vice President for Service og Support
Arbeidsgiver:
Compugroup Medical Norway AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver

CGM jobber for at mennesker skal leve trygge liv og arbeider sammen på løsninger som forbedrer helsetilbudet, uavhengig av hvor vi bidrar i verdikjeden. CGM Norge er markedsledende leverandør av elektroniske journalsystemer til primærhelsetjenesten bestående av ca. 50 ansatte som jobber med programvareutvikling, konsulentvirksomhet, kundestøtte og salg. Virksomheten er sentralt lokalisert på Lysaker utenfor Oslo, med kort gangavstand til kollektivtrafikk og Lysaker Brygge. 
 

I denne spennende lederrollen er du ansvarlig for daglig ledelse og utvikling av tre teamledere som samlet driver kundeserviceteam med totalt 18 dyktige medarbeidere. Du rapporterer direkte til administrende direktør og får en sentral plass i ledergruppen. Her representerer du kundens perspektiv og har eierskap til kontinuerlig utvikling vår kundesupportstrategi. 


Andre hovedoppgaver er: 

 • Gjennomføre programmer for økt kundetilfredshet 
 • Stadig utvikle og forbedre medarbeidstilfredshet
 • Kontinuerlig markedsbasert tilpasning av effektive tjenester og støtteprosesser  
 • Ansvar for egen enhets prognoser, budsjett og resultat 
 • Videreutvikling av prosesser, retningslinjer og rutiner innenfor funksjonen  


Ønsket bakgrunn/erfaring og egenskaper: 

 • Høyere utdanning, minimum på bachelor nivå 
 • Solid ledererfaring fra kundeservice- og/eller supportmiljø
 • Fordel med innsikt/erfaring fra helsesektoren, IT eller fra annen bransje med store krav til kvalitet, presisjon og høy servicegrad, f.eks telecom eller reiseliv 
 • Som leder er du en trygg, tydelig og involverende inspirator 
 • Utpreget kunde- og service orientering er en forutsetning for å trives og lykkes i denne rollen 
 • Norsk og engelsk språk må beherskes godt 

 
CGM tilbyr en utviklende lederstilling i en robust virksomhet med stor samfunnsmessig nytte og verdi. Et dynamisk og pulserende miljø med et stort fokus på trivsel, egenutvikling og fornøyde kunder. Vi holder til i hyggelige lokaler sentralt på Lysaker med ca. 2 minutters gange til togstasjonen. Konkurranse-dyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. 

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne ha en søknad fra deg!
Ta gjerne kontakt med vår Partner i Capus: Arne H. Underdal-Loktu på tlf: +47 911 31 414/e-post: arne.loktu@capus.no eller Rådgiver: Rebecca Vatnar på tlf: +47 473 43 087/e-post: rebecca.vatnar@capus.no som hjelper til med rekrutteringsprosessen, dersom du skulle ha noen spørsmål. 

Om arbeidsgiveren

CompuGroupMedical (CGM) er et internasjonalt selskap med 8000 høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er representert i 18 land og dekker hele helsesektoren med intelligente e-løsninger. Vår visjon “Synchronizing Healthcare” etterstrebes alltid. Med en lang historie i Norge og en sterk internasjonal tilstedeværelse, er vi i dette markedet for det lange løp.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver