Regnskapscontroller søkes til stort internasjonalt konsern

Regnskapscontroller søkes til stort internasjonalt konsern
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Regnskapscontroller
Arbeidsgiver:
Capus Financials AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Karoline Holø

Seniorrådgiver

Jan Kaare Dynestøl

Daglig leder - Capus Financials

Regnskapscontroller søkes til stort internasjonalt konsern
På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter en Regnskapscontroller. Du vil bli et del av et stort fagmiljø i en spennende bransje.

Stillingsbeskrivelse:
Stillingen har en sentral rolle i teamet som sikrer at finansielle data og annen nøkkelinformasjon blir bokført, utarbeidet, kvalitetssikret og rapportert innen fastlagte frister. Arbeidsoppgavene vil spenne over et bredt område innen regnskap og controlling.

Arbeidsoppgaver:
Tilrettelegge for at kunder og bank er avstemt i regnskap med oppgaver som:

  • Avstemming
  • Purring
  • Rentenota
  • Bokføring av betalinger, etc
  • Ad-hoc-oppgaver og prosjekter

Du vil også få anledning til å delta i ulike prosjekter i økonomiavdelingen, samt videreutvikle egen kompetanse.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi søker en person med høyere utdannelse (bachelor eller master) innen økonomi/regnskap/revisjon. Du må ha interesse og motivasjon om å utvikle deg videre i et stort internasjonalt konsern. Du har gjerne erfaring fra for eksempel revisjon, controlling, regnskap eller finansiell rapportering. Nyutdannede med relevant fagkombinasjon kan også komme i betraktning. God regnskapsforståelse og gode Excel-kunnskaper er en forutsetning.

Som person er du positiv, samvittighetsfull og samarbeidsorientert, med evne til å arbeide strukturert, takle tidspress og med gode analytiske evner.


Kontakt gjerne Jan Kaare Dynestøl på telefon 950 74 564 for mer informasjon om stillingen eller gå direkte til "Søk her" for å laste opp din CV.

Capus Financials har stadig behov for kandidater med utdanning innen økonomi, regnskap og lønn. Som konsulent i Capus Financials blir du en del av et voksende konsulentmiljø med omtrent 35 konsulenter, og du vil oppleve god oppfølging og mulighet for utvikling. Du vil få muligheten til å jobbe hos ulike og spennende kunder og bransjer. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS leverer rekruttering og formidling av høyt kvalifiserte konsulenter til sentrale leder- og økonomistillinger innen privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter

Karoline Holø

Seniorrådgiver

Jan Kaare Dynestøl

Daglig leder - Capus Financials

Paul Konow

Partner