Er du vår nye eiendomssjef?

Er du vår nye eiendomssjef?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Eiendomssjef
Arbeidsgiver:
Aspelin Ramm Eiendom AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse
Vår eiendomssjef for Vulkanporteføljen går over i ny stilling, så nå søker vi hennes etterfølger. I denne spennende stillingen får du ansvaret for porteføljen av eiendommer på Vulkan-området, samt Hausmannsgate 16. Vi ser etter en god relasjonsbygger som elsker/trives godt med samarbeid og er opptatt av kundene sine. Du vil jobbe sammen med et positivt, engasjert og kompetent team hvor du som eiendomssjef vil ha personal- og resultatansvar. Stillingen vil rapportere til Direktør eiendom og marked. 

Arbeidsoppgaver:
  • Dine arbeidsområder vil være å ha det overordnede ansvaret for den daglige forvaltningen og drift av porteføljen. Dette inkluderer blant annet resultatansvar, budsjett- og rapporteringsansvarlig, og oppfølging av brukerprosesser og ombyggingsprosjekter.
  • Eiendomssjefen vil ha direkte personalansvar for to ansatte, ansvar for team på åtte ansatte og samarbeidspartnere.
  • Du vil lede utleie- og kontraktsforhandlinger i samarbeid med Konseptsjef og Direktør eiendom og marked, samt være leietakers hovedkontaktperson og ha ansvaret for KTI-arbeid (Kunde Tilfredshet Index).
  • Som eiendomssjef vil du også ha det overordnede ansvaret for markedsføring, web, sosiale medier, arrangementer, eventer og aktiviteter for Vulkanområdet.
  • Du vil jobbe tett sammen med konseptsjef, driftsteamet og prosjektavdelingen.
Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning innen økonomi, juss eller markedsrett
  • Erfaring fra eiendom eller retail
  • God forretningsforståelse og kundeforståelse
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner
Personlige egenskaper:
  • Gode leder- og samarbeidsegenskaper
  • Du er tillitsvekkende og anses som en utpreget relasjonsbygger
  • Du er god på verdiskapende salg og kunderelasjoner
  • Du er strukturert og løsningsorientert i hektiske arbeidshverdager
  • Du er beslutningsdyktig og har god gjennomføringsevne
Søknadsfrist: Utløpt
Arbeidssted: Vulkan

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Kristian Lennertzen på tlf: 916 16 073, eller Rådgiver Research og Analyse Johanne Hammerlund på tlf: 952 11 720.

For å bli betraktet til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen».
 

Om arbeidsgiveren

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Med god arkitektur, varige materialer og respekt for omgivelsene har vi realisert mange prisvinnende prosjekter, blant våre siste prosjekter; Pressens hus som blant annet fikk Oslo bys arkitekturpris i 2022 og Sommerro som mottok Cityprisen i 2023. Aspelin Ramm har tidligere vært sentral i utformingen av blant annet Vulkan og Tjuvholmen i Oslo, samt Union Brygge i Drammen.

Aspelin Ramm eier og drifter sin egen portefølje av eiendommer og er blant landets beste på kundeopplevd kvalitet.
For tiden arbeider vi med spennende prosjekter i Oslo sentrum, blant annet Landbrukskvartalet, Spektrum og Bakgårdsslottet i Parkveien. Vi har også gått tungt inn i Oslo Science City med et utviklingsprosjekt sammen med Blindern Studenterhjem og bygging av Campus Ullevål i partnerskap med NGI – Norges Geotekniske Institutt.
Utenfor Osloregionen er vi aktive i Gøteborg og Stockholm.

Våre konsulenter

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse