Ønsker du å jobbe i et av Nordens største teknologi- og økonomihus?

Ønsker du å jobbe i et av Nordens største teknologi- og økonomihus?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Group Financial Controller
Employer:
Ecit AS
Place:
Fornebu
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Mads Lyngen

Rådgiver
VI i ECIT søker nå etter en ny Group Financial Controller, og håper du kan være den rette kandidaten for stillingen! Her hos ECIT vil du bli del av et dynamisk miljø, med en profesjonell atmosfære, der dine kollegaer er både engasjerte og dyktige.

Vi er enda unge, og er et konsern som er i stor utvikling. I forbindelse med det ønsker vi kollegaer som vil være med på den utviklingen vi nå er inne i. Vi ønsker deg som vil bidra med både engasjement og nysgjerrighet på arbeidsplassen. Hos oss er det stort fokus på personlig utvikling, og vi vil legge til rette for at du styrker din faglige kompetanse basert på dine interesser og erfaringer. Hos ECIT vil du inneha en svært viktig rolle i konsernets finansavdeling, med eierskap til en egen portefølje av selskaper. Funksjonen er under oppbygging, med mål om å bli en forretningsorientert avdeling som skal bidra til ECIT sin videre utvikling og vekst.

I ECIT praktiserer vi flat struktur, noe som sikrer din nærhet til beslutninger.

Stillingen inngår i Group Finance, som består av et dedikert team med blant annet revisorbakgrunn. Du vil rapportere til Head of Group Controlling & Finance i Danmark, hvor deler av avdelingen er plassert. Hos oss vil du ha arbeidsplass i våre flotte lokaler på Fornebu, der du blant annet vil sitte sammen med én annen Group Financial Controller, i tillegg til store deler av ledelsen.

Arbeidsoppgaver
Som Group Financial Controller får du en bred intern kontaktflate. Din oppgave blir å sparre med ulike stakeholdere om finansiell rapportering.
Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:
  • Utarbeidelse av måneds-, kvartals- og års rapportering (børsnotert)
  • Optimering av prosesser og utarbeidelse av analyser
  • Styring og utvikling av egen rapporterings portefølje
  • Technical accounting (IFRS) og deltagelse ved M&A/onboarding
  • Bistå den lokale ledelsen i datterselskapene våre
Andre arbeidsoppgaver kan bli tillagt stillingen. Du må regne med noe reiseaktivitet, spesielt til Danmark.

Kvalifikasjoner:
Vi ser etter deg som har erfaring fra revisorbransjen eller andre lignende stillinger, og har erfaring med finansiell kontrolling og rapportering på gruppenivå. Vi ønsker at du har erfaring med IFRS, og ser at erfaring med tyngre regnskapsmessige problemstillinger vil være en fordel. I ECIT jobber vi på tvers av landegrenser, så erfaring fra et internasjonalt konsern kan være nyttig i stillingen. Vi ønsker også at du har gode kommunikasjonskunnskaper både på norsk og engelsk. God erfaring med Office-pakken, og Excel, helst på superbrukerninå. 

Personlige egenskaper:
Vi håper at den som tiltrer stillingen skal være en person som bidrar med godt humør og god faglig kompetanse inn i en arbeidshverdag, og vii ønsker at du skal kunne være en sparringspartner for både kollegaer og kunder.

Hos oss må du være en lagspiller, men det er også viktig at du evner å jobbe selvstendig, og tar eierskap til oppgavene dine. Vi håper du er en ambisiøs person, som vil bidra til at ECIT fortsetter veksten.

ECIT ønsker å være det naturlige steget videre for flinke og ambisiøse arbeidstakere, som ønsker en spennende og dynamisk hverdag.
Hvis dette høres ut som noe for deg, ønsker vi å ha deg med på laget! Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Capus ved partner Grete Andersen på tlf. 911 37 005.

Søkere vil bli kontaktet fortløpende.
 

About the employer

ECIT er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2100 ansatte og over 2 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap. Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen. For mer informasjon om oss, se https://www.ecit.com/no/

Our consultants

Grete Andersen

Partner

Mads Lyngen

Rådgiver