Industrifinans Kapitalforvaltning er en spesialisert uavhengig kapitalforvalter eiet av ansatte med lang erfaring fra bransjen. Selskapet har god lønnsomhet og en solid balanse. Selskapet forvalter betydelig kapital for private og institusjonelle kunder.

Litt om oss

Vår forvaltningsfilosofi er langsiktig og kvalitetsorientert. Bærekraft innen miljø, sosialt ansvar og god selskapsstyring (ESG) er naturlig knyttet til Industrifinans sin langsiktige og kvalitetsorienterte forvaltningsfilosofi. Selskapet har en svært konkurransedyktig investeringsplattform for større investeringsporteføljer hvor nye ansatte får mulighet til å bidra direkte med å videreutvikle virksomheten.

Fagområder

Selskapet har de siste årene opplevd en betydelig etterspørsel etter våre effektive kapitalforvaltningstjenester og vi vil derfor styrke teamet med enda flere dyktige og engasjerte medarbeidere innenfor følgende fagområder:

  • Bærekraft og ESG
  • Forvaltning og analyse
  • Transaksjoner og oppgjør
  • Porteføljeassistent

Er du den vi søker?

Vi er ute etter talenter, gjerne nyutdannede, med sterk interesse og motivasjon for fagområdet de ønsker å søke innenfor. Du må trives med å jobbe i team og ha relevant høyere utdannelse med gode resultater. Vårt mål er å fortsette å være den foretrukne samarbeidspartneren innen langsiktig kapitalforvaltning.

Vi ser derfor spesielt etter de som vil være med å ta ansvar for å videre utvikle og bygge ledende tjenester innen spesialisert kapitalforvaltning for kunder med betydelige verdier.

Bli en del av team Industrifinans

Hos Industrifinans vil du jobbe med hyggelige, sosiale og dyktige kolleger, i et miljø som er preget av ambisjoner, langsiktighet og kvalitet. Du forventes å bidra til å levere på vår visjon; tillit gjennom mennesker og prestasjoner.

  • Uavhengig spesialisert kapitalforvalter
  • Private og institusjonelle kunder
  • 35 ansatte og 40 milliarder kroner under forvaltning
  • Eiet av partnere og ansatte

Vil du bli bedre kjent med oss?

Les mer

Spørsmål? Ta kontakt med en av våre rådgivere i Capus

Nathalie Backer Smulders

Partner

Kristian Lennertzen

Partner

Johanne Hammerlund

Rådgiver Research & Analyse