Er du Interfrukt SA sin nye administrerende direktør?

Er du Interfrukt SA sin nye administrerende direktør?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Administrerende Direktør
Arbeidsgiver:
INTERFRUKT SA
Sted:
LANGHUS
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Kristian Lennertzen

Partner

Maria Kivle

Rådgiver Research & Analyse
Interfrukt SA er et samvirkeforetak eid av sine kunder. Vi er en ledende aktør innen import og distribusjon av frukt og grønnsaker, med et sterkt fokus på å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Interfrukt SA søker nå en engasjert og dyktig leder til å ta på seg rollen som administrerende direktør. Som en ledende aktør, tilbyr vi en spennende mulighet til å lede et velrenommert selskap med sterke kunde- og leverandørrelasjoner og dedikerte medarbeidere.

Ansvarsområder:
Som administrerende direktør i Interfrukt har du det overordnede ansvaret for å lede selskapet, sikre effektiv drift, og bidra til at våre strategiske mål nås. Dine hovedansvarsområder inkluderer, men er ikke begrenset til:
 • Strategisk ledelse: Utvikle og implementere selskapets strategi i tråd med våre verdier og målsetninger. Identifisering og utvikling av forbedringsområder i selskapet.
 • Operasjonell drift: Sikre effektiv drift av alle forretningsområder, innkjøp, logistikk, salg og lagerdrift.
 • Økonomi og rapportering: Overordnet ansvar for økonomien, samt sikre lønnsom vekst. Ansvarlig for rapportering og fremleggelse av økonomi og strategi til styret, samt møte krav til bærekrafts rapportering.
 • Ledelse av ansatte: Skape og opprettholde en engasjerende og motiverende arbeidskultur, og lede og utvikle svært faglig kompetente og engasjerte medarbeidere.
 • Ekstern kommunikasjon: Være selskapets ansikt utad og etablere og opprettholde gode relasjoner med våre kunder, leverandører, og øvrige samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner:
 • Høyere utdannelse, relevant erfaring kan kompensere for dette
 • Relevant erfaring fra ledelse og drift av lignende type grossist, varehandel- eller logistikkvirksomhet, og kan vise til gode resultater
 • Bred kommersiell erfaring med kunder og leverandører
 • Solide lederegenskaper og evnen til å inspirere og motivere dine ansatte
 • God forståelse for økonomi og finansiell styring
 • Relevant erfaring med ledelse av digital transformasjon
 • Åpen person med gode kommunikasjonsferdigheter
 • Gjerne erfaring med å rapportere til et styre

Personlige egenskaper:
Vi ser etter en dynamisk og resultatorientert leder som evner å videreføre den solide virksomheten Interfrukt SA er i dag. Du må være kommersielt orientert med en solid forretningsforståelse. Du er handlekraftig og har en lidenskap for å oppnå resultater. Du har en vilje til å lære og tilpasse deg en allerede godt etablert virksomhet, samt god gjennomføringsevne.

Hos oss får du:
 • Attraktive vilkår: Konkurransedyktig lønn etter avtale
 • Et hyggelig arbeidsmiljø: Vi tilbyr en inkluderende og hyggelig arbeidskultur med tydelig satsing på våre gode verdier, og en flat struktur
 • Vekstmuligheter: Du får utfordrende arbeidsoppgaver og muligheten til å bidra til å forme selskapets fremtid

Arbeidssted: Langhus, Viken
Søknadsfrist: Utløpt

For ytterligere informasjon vedrørende stillingen, ta kontakt med Capus ved:
Kristian Lennertzen, 91 61 60 73 / kristian.lennertzen@capus.no
Maria Kivle, 95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no

Om arbeidsgiveren

Interfrukt SA er en ledende importør av frukt- og grønt i Norge eid av 32 grossister. Selskapet importerer fersk frukt, grønnsaker og poteter fra hele verden, har 25 fast ansatte og omsatte i 2023 for over 900 millioner kroner. Interfrukt sin suksess er basert på høy varekunnskap og gode logistikkløsninger i tett samarbeid med våre kunder. Selskapet er lokalisert i moderne og tidsriktige lokaler på Langhus i sammen med noen av våre kunder.

Våre konsulenter

Kristian Lennertzen

Partner

Maria Kivle

Rådgiver Research & Analyse