Ice søker Interconnect Manager!

Ice søker Interconnect Manager!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Interconnect Manager
Arbeidsgiver:
Ice Communication Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Ice søker Interconnect Manager!


Samtrafikk er helt grunnleggende for en mobiloperatør og Ice har behov for en dyktig ressurs som kan bidra til å løfte dette området hos oss. Stillingen er sentral i Ice, og i grensesnittet mellom Ice, myndigheter og andre operatører. Internt i ice vil IC Manager ha ansvar for avregning mellom ice og andre operatører og koordinere de ulike miljøene på avregning, finans og teknisk. Eksternt vil stillingen ha ansvar for samtrafikkavtaler med andre operatører, deltakelse i ulike fora med andre operatører og regulatøren, samt øvrig myndighetskontakt inkludert regulering.

For å lykkes i stillingen må du ha god kjennskap til og forståelse av samtrafikkregimet i Norge. Du må være utadvendt og trives med å jobbe med mange ulike miljøer og knytte nye kontakter. Du må være strukturert og ha evne til å fremme ice sine interesser overfor myndigheter og andre operatører, samt i de fora du vil delta i.

Formelle krav: 

  • Utdanning på høyskolenivå
  • Må ha god kjennskap til det norske samtrafikkregimet, samtrafikkmiljøet og regulatoriske myndigheter

Personlige egenskaper: 
Ice trenger en som har gode relasjonsbyggende egenskaper, som er utadvendt og trives med å koordinere ulike miljøer. Du må kunne ta ansvar for hele verdikjeden, være ryddig og opptatt av å ha kontroll på prosesser. Det vil være en fordel å ha grunnleggende forståelse for drift og støttesystemer i en telekom verdikjede. Du må være profesjonell i kommunikasjon med eksterne partnere og myndigheter.

Ice tilbyr: 
Hos oss kan vi love et morsomt og hektisk miljø hos en mobiloperatør i sterk vekst samt gode muligheter for videre utvikling. Ice har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work, og det med god grunn! Vi er fleksible på hjemmekontor, tilbyr konkurransedyktige vilkår og er veldig opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Du finner vårt moderne kontor i Nydalen i Oslo.  

Ta gjerne kontakt med vår Partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Rebecca Vatnar / Rebecca.vatnar@capus.no dersom du har noen spørsmål.

 

Om arbeidsgiveren

Ice leverer ett av verdens beste, og Norges mest stabile nett med bransjens beste kundeservice. De fleste som bytter mobiloperatør velger Ice. Slik har det vært alle 7 årene siden Ice begynte å selge mobilabonnement. Ice er et mobilselskap med rundt 300 ansatte og hovedkontor i Nydalen. Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work, og er kjent av våre ansatte for å tilby mye fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vi er eid av det norske industrikonsernet Lyse, og jobber for sikkerhet og konkurranse i det norske telekommarkedet. Med milliardinvesteringer bygger vi Norges raskeste 5G-nett, og sørger for høyhastighetsbredbånd til alle.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Linn Tinglev Mikalsen

HR- og administrasjonskoordinator

Rebecca Vatnar

Rådgiver