Som Seniorkonsulent Digital Arbeidsplass kan du gjøre hverdagen enklere for Felleskjøpets ansatte!

Som Seniorkonsulent Digital Arbeidsplass kan du gjøre hverdagen enklere for Felleskjøpets ansatte!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorkonsulent Digital Arbeidsplass
Arbeidsgiver:
Felleskjøpet Agri SA
Sted:
LILLESTRØM
Søknadsfrist:
Løst

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver

Vi søker deg som vil være med å utvikle Felleskjøpets digitale arbeidsplass. Sammen gjør vi vårt ytterste for å skape gode kundeopplevelser og være en stolt bondepartner. Digital arbeidsplass skal sørge for at alle ansatte har arbeidsverktøyene som skal til for å utføre jobben sin mest mulig effektivt, samhandle best mulig og legge til rette for økt digital kompetanse, samt skape grunnlag for innovasjon. Dette skal gjøres ved bruk av moderne verktøy, basert på blant annet Office 365, Windows 10 og Workplace by Facebook.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet.

Vi har en «cloud-first»-strategi, og kjører flesteparten av våre tjenester i Microsoft Azure. Her har vi etablert vår skyplattform med en moderne arkitektur basert på Microsofts Cloud Adoption Framework. Felleskjøpet benytter Microsoft Dynamics 365 som forretningsplattform.

Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, som ligger kun 10 min unna Oslo sentrum.
 
 Arbeidsoppgaver
 • Skape hverdagsmagi for felleskjøpets ansatte ved å utnytte Microsofts nyeste skyteknologi
 • Videreutvikle Microsoft 365-plattformen
 • Jobbe med brukeradopsjon og digital kompetanseheving innenfor Microsoft 365 og Workplace
 • Feilsøking av infrastruktur og plattformkomponenter ved feilsituasjoner
 • Samhandling med leverandører og partnere
 • Fungere som en ressursperson på Microsoft 365 for forretning og andre grupperinger i IT-avdelingen.
 • Delta i valg, innkjøp og implementering av IT løsninger
 
Kvalifikasjoner
 • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå, relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning
 • Teknisk erfaring med Microsoft 365 (Office 365, EMS og Windows 10)
 • Praktisk erfaring med å bruke Microsoft-teknologi for å gi ansatte en effektiv og sikker arbeidsplattformsom legger til rette for samhandling og innovasjon
 • Kompetanse på Azure (spesielt Azure AD) og kjennskap til Workplace by Facebook er en fordel
 • Holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen og trender i markedet
 • Kunnskap om hvordan skape forretningsverdi via teknologi
 • Har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig så vel som skriftlig

Personlige egenskaper
Vi ser for oss at du er naturlig positiv og initiativrik, med evne til å inspirere og motivere andre. Det er viktig at du samarbeider godt med andre, samt deler kunnskap, erfaringer og informasjon gjennom effektiv kommunikasjon. For å lykkes må du være en ansvarsbevisst og serviceinnstilt person med teknisk nysgjerrighet. En analytisk og strukturert tilnærming med gode dokumentasjonsrutiner vil være en fordel.

Vi tilbyr
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Å være en del av et fremtidsrettet selskap med en sterk merkevare
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et moderne teknisk miljø, hvor teknologisk utvikling er viktig for bedriften
 • En arbeidsgiver som ønsker å videreutvikle sine ansatte slik at de trives og øker sin kompetanse
 • Et godt arbeidsmiljø og svært kompetente kolleger
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons-, forsikrings- og lønnsforhold
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: +47 911 31 414/e-post: arne.loktu@capus.no  eller Rådgiver, Rebecca Vatnar på tlf: +47 473 43 087/e-post: rebecca.vatnar@capus.no

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3 milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Rebecca Vatnar

Rådgiver